Etusivu ›› Uutinen ›› Kaupungin seniorilounaalla riitti säpinää
6.4.2016 - 15:26
Kaupungin seniorilounaalla riitti säpinää
003.jpg
Aprillipäivästä huolimatta Mikkelin kaupungin seniorilounaan uskottiin olevan totta ja kulttuuripitoiselle lounaalle saapui reilusti toistasataa senioria. Tapahtuma on tarkoitus järjestää jatkossa säännöllisesti aina kuukauden ensimmäisenä perjantaina.

Kävijämäärä oli järjestäjille ja Lounashuoneen keittiölle positiivinen yllätys. Asiakkaiden jonotusaika venähti pitkäksi, mutta ruokaa ja kulttuuria riitti kaikille.

- Tapahtuma osoitti, että tällaista matalan kynnyksen vuorovaikutusta kaupungin eri asukasryhmien kanssa tarvitaan, toteaa kaupunginjohtaja Timo Halonen tyytyväisenä.

Tilaisuuden tunnelma oli lupsakka ja ruokailua höysti vilkas puheensorina. Osallistujilta kerättiin myös ideoita ja kehittämisehdotuksia tulevia seniorilounaita varten.

Seuraavan seniorilounaan ajankohta on perjantaina 6. toukokuuta klo 12 alkaen. Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Lounaan päivän tarjoushinta on 6,30 euroa. Ruokalistalla on kaksi vaihtoehtoa, ja aterian hintaan kuluu myös monipuolinen salaattipöytä, leivät ja ruokajuomat. Paikalle voi tulla myös vain nauttimaan yhdessäolosta eli osallistuminen ei vaadi ostamista.

Seniorilounasta voi nauttia Mikkelin kaupungin virastotalon Lounashuoneella (Maaherrankatu 9 - 11). Kaupungin virastotalon Lounashuone on kaupungin henkilökunnan työpaikkaravintola, mutta se on avoinna kaikille arkisin klo 8.45 - 14.30. Lounasta on tarjolla klo 10.45 - 13.

Aiheeseen liittyvää