Etusivu ›› Uutinen ›› Kaupunginhallitus 21.11.
21.11.2016 - 15:04
Kaupunginhallitus 21.11.
nuija_5.jpg
Kaupunginhallitus valitsi kaupunginorkesterin intendentin virkaan filosofian maisteri Nikke Isomöttösen. Kaupunginhallitus päätti kokouksessaan myös muun muassa asuntomessujen oppaiden rekrytoinnin periaatteista.

Linkki esityslistaan (pöytäkirjaan)

Päätökset pykälittäin

§ 415: Tulostuksen hallintapalveluiden hankinta

Kaupunginhallitus päätti valita että kaupungin tulostuksen hallintapalveluiden toimittajaksi 1.1.2017 - 31.12.2021 Marski Data Oy:n.

§ 416 Elinkeino- ja työllisyysohjelman jatkovalmistelut

Kaupunginhallitus päätti esittää kaupunginvaltuustolle, että se hyväksyy elinkeino- ja työllisyysohjelman ja siinä esitetyt työllisyysohjelman kärkitavoitteet kustannuksineen vuodelle 2017. Kärkitavoitteita ovat Mikkelin kaupungin ja Mikkelin Toimintakeskus ry:n välisen kehittämiskumppanuussopimuksen kehittäminen ja palkkatukityöllistämisen kehittäminen.

Lisäksi kaupunginhallitus päätti, että valmistelussa esiin tulleet elinkeinojen toiminnan kehittämistä koskevat esitykset huomioidaan elinkeinojen hyvinvointiohjelmassa.

§ 417 Kesätyöpaikat, Asuntomessut Mikkelissä 2017

Kaupunginhallitus hyväksyi periaatteet, joiden mukaan kaupunki rekrytoi 30 kesätyöntekijää opastehtäviin asuntomessujen ajaksi. Tehtäviin palkataan yli 15-vuotiaita koululaisia, opiskelijoita ja työttömiä viiden viikon ajaksi.

Kesätyöntekijän kuukausipalkka on yleistyöajassa 890 euroa kuukaudessa, työnjohdon avustavissa tehtävissä ja erityistehtävissä 1 150 euroa kuukaudessa.

§ 418 Mikkelin seudun ympäristöpalvelujen yhteistoimintasopimuksen hyväksyminen

Kaupunginhallitus päätti esittää kaupunginvaltuustolle, että se hyväksyy Mikkelin seudun ympäristöpalvelujen yhteistoimintasopimuksen.

Kangasniemen eläinlääkintähuolto siirtyy osaksi Mikkelin seudun ympäristöpalveluita, ja samalla Kangasniemen eläinlääkärit siirtyvät Mikkelin kaupungin palvelukseen.

Mikkelin seudun ympäristöpalvelujen jäsenkunnat ovat Mikkeli, Hirvensalmi, Kangasniemi, Mäntyharju ja Pertunmaa. Siirtyminen vaatii uuden kuntien välisen ympäristöpalvelusopimuksen, joka pitää käsitellä ja hyväksyä kaikkien kuntien valtuustoissa.

§ 419 Intendentin viran täyttäminen

Kaupunginhallitus päätti valita kaupunginorkesterin intendentin virkaan filosofian maisteri Nikke Isomöttösen. Virkaan oli seitsemän hakijaa.

§ 420 Heinäveden kunnan alueen ensihoitopalveluiden toteuttaminen Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymälle 1.1.2017 lukien

Kaupunginhallitus hyväksyi Heinäveden toimipisteen ensihoitajien siirron Etelä-Savon pelastuslaitoksesta Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän eli Siun soten palvelukseen. Työntekijät siirtyvät vuoden 2017 alussa uudelle työnantajalle liikkeenluovutusta koskevien määräysten mukaisesti.

§ 421 Mikkelipuistoyhdistys ry:n ja Mikkelin kaupungin välisen maanvuokrasopimuksen muuttaminen

Kaupunginhallitus päätti muuttaa Mikkelipuistoyhdistyksen ja Mikkelin kaupungin välistä maanvuokrasopimusta. Sopimuksesta poistetaan vuokralaisen rakentamisoikeutta rajoittavat kohdat. Mikkelipuistoon rakennetaan uusi palvelurakennus. Rakennuksella on rakennuslupa ja työt on aloitettu.

§ 422 Konsernirakenteen muuttaminen, Miktech Consulting Oy

Kaupunginhallitus päätti esittää kaupunginvaltuustolle, että se hyväksyy Miktech Consulting Oy:n myynnin konsulttiverkostolle.

§ 423 Talousarvio vuonna 2017

Kaupunginhallitus siirtyi muiden kokousasioiden jälkeen käsittelemään vuoden 2017 talousarviota. Kaupunginhallitus käsittelee talousarviota 2017 kolmena päivänä, 21.11., 22.11. ja 28.11.

Aiheeseen liittyvää