Etusivu ›› Uutinen ›› Kaupunginorkesterin viihdekonsertti keskiviikkona 26.3.
25.3.2014 - 11:02
Kaupunginorkesterin viihdekonsertti keskiviikkona 26.3.
tessa.jpg
Pianisti-laulaja-säveltäjä Tessa Virta tuo huippukvartettinsa viihdekonserttivierailulle Mikkeliin ja konsertoi yhdessä Mikkelin kaupunginorkesterin kanssa keskiviikkona 26.3. klo 19 Mikaelissa.

Tessa Virta (kuvassa) vie kuulijat keväisiin bossa nova -rytmeihin uuden Sun silmissäs näen rakkauden -albuminsa kappaleiden myötä. Ohjelmassa on myös svengaavia Nat King Cole -jazz-iskelmiä sekä Marizan tunnetuksi tekemiä fadoja nyt ensi kertaa suomeksi esitettyinä.

Tessa Virta on tullut tunnetuksi tyylikkäänä ja korkeatasoisena muusikkona ja orkesterinjohtajana monien suomalaisten artistien - mm. Tapani Kansan, Tomi Metsäkedon, Jari Sillanpään, Mari Palon ja Pentti Hietasen - konserttikiertueilta sekä omilla lämminhenkisillä konserteillaan. Mikkelin kaupunginorkesterin kanssa hän esiintyi viime syksynä Neljän tuulen festivaalilla Levillä. Konsertti-illassa on luvassa tarttuvia melodioita ja orkesterin rytmi-ilottelua. Komppiryhmässä mukana ovat maamme eturivin taitajat: Kepa Kettunen rummuissa, Peter Engberg kitarassa ja Olli Peuhu kontrabassossa.

Tapaa konsertin esiintyjiä taiteilijavartissa klo 18.30.

BossaTessa

ke 26.3.2014 klo 19

Martti Talvela -sali, Mikaeli

Tessa Virta, laulu ja piano

Peter Engberg, kitara ja laulu

Olli Peuhu, kontrabasso ja laulu

Kepa Kettunen, rummut

Aiheeseen liittyvää