Etusivu ›› Uutinen ›› Kesäkadulla tanssia, korista ja museoajoneuvoja
27.6.2016 - 11:06
Kesäkadulla tanssia, korista ja museoajoneuvoja
vanhat_autot.jpg
Kesän toista Kesäkatu-tapahtumaa vietetään poikkeuksellisesti heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Koko perheen tapahtuma levittäytyy Mikkelin kävelykadulle ja torille perjantaina klo 17 - 20. Torilla pelataan katukorista ja kävelykadun tapahtuma-alueella on tanssi vahvasti läsnä.

Torilla on myös esillä Mikkelin Mobilistit ry:n museoajoneuvoja ja illan aikana paljastetaan Vuoden positiivisin mikkeliläinen. Eevert-kettu kavereineen esittelee lauantaina alkavaa Hulivilikarnevaalia. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja sen juontaa Viki Vänttinen.

- Tanssin eri muodot ovat vahvasti esillä tämänkertaisen tapahtuman ohjelmassa, kertoo järjestelyistä vastaava Mikko Romo.

Kaupungin kyselytunnin aiheena on Mikkelin kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntapalvelujen tarjonta.

Aikaisempien vuosien tapaan vanhojen ajoneuvojen harrastajat tuovat näytille menneiden vuosien ajoneuvokaunottaria. Mikkelin monipuolisin liikuttaja MAHL tarjoaa taas mahdollisuuden uuden lajin kokeiluun ja järjestää koripalloturnauksen torilla. Myös osa torikauppiaista on tapahtuman ajan paikalla ja osa torikahviloista on avoinna.

Lauantaina alkavan Hulivilikarnevaalin isäntä Eevert-kettu on mukana Kesäkadulla ja häneltä saa muun muassa ostettua pääsyliput karnevaalin konserttiin ja elokuviin. Lapsille on tarjolla myös pomppulinna ja muuta toimintaa Mikkelin kaupungin toimintapisteellä.

Mikke-juna kuljettaa Kesäkadulla ja lähdöt ovat tasatunnein Mikkelin pääkirjaston pysäkiltä kello 17, 18 ja 19.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tarkempi ohjelma osoitteessa www.kesakatu.com

Aiheeseen liittyvää