Etusivu ›› Uutinen ›› Kesäkadulla voimistelua ja tuunattuja autoja
24.7.2017 - 10:45
Kesäkadulla voimistelua ja tuunattuja autoja
auto.jpg
Kesäkatu-tapahtumaa vietetään jälleen kuun viimeisenä perjantaina. Koko perheen tapahtuma levittäytyy Mikkelin kävelykadulle ja torille kello 17 - 20. Torilla on esillä muun muassa custom- ja tuning-ajoneuvoja ja kävelykadun tapahtuma-alueella on luvassa musiikkia, tanssia ja voimistelua. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja sen juontaa Viki Vänttinen.

Heinäkuun Kesäkadun monipuolinen ohjelma keskittyy Hallituskadun eli kävelykadun keskusaukiolle ja torille. Aikaisempien tapahtumien tyyliin ohjelmassa on monipuolistesti tanssia ja musiikkia. Uusina ohjelmanumeroina on mukana voimisteluesityksiä ja liikunta on esillä vahvasti myös esittelypisteissä. Solmu-projektin Helena Skopa kertoo, kuinka Solmu palvelee Mikkeliin muuttajia.

Tämänkertaisella Kesäkadulla mukana on myös tuunattuja ajoneuvoja. Torilla saa esimakua Extreme Custom -yhdistyksen custom- ja tuning-ajoneuvoille suunnatusta näyttelystä, joka pidetään Visulahdessa 12.8. Myös osa torikauppiaista on Kesäkadun ajan paikalla ja osa torikahviloista on avoinna.

Heinäkuun Kesäkatu 28.7. kello 17 - 20. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tarkempi ohjelma osoitteessa www.kesakatu.com.

 

Aiheeseen liittyvää