Etusivu ›› Uutinen ›› Kesäkatu yhdistää torin ja Kirkkopuiston
29.7.2015 - 13:20
Kesäkatu yhdistää torin ja Kirkkopuiston
Kesäkatu heinäkuussa
Kesäkatu-tapahtuma on jälleen perjantaina 31. heinäkuuta. Kolmen tunnin kestoinen Kesäkatu alkaa kello 17 Mikkelin kävelykadulla. Kesäkadulta voi bongata vaikkapa Pahvi-Siltsun, joka päivystää Jurassic Rockin pisteellä. Perjantaina käynnistyy myös Kirkkopuistossa Rapu ja Muikku -tapahtuma jo klo 11.

Järjestäjät toivovat yleisön liikkuvan tapahtumasta toiseen.

–Viitoitamme Kesäkatu-lipuilla reitin Kesäkadulta Kirkkopuistoon, kertoo tapahtuman järjestäjä Mikko Romo.

Reitti yhdistää Mikkelin hallitustorin, kävelykadun ja Kirkkopuiston kauppakeskus Stellan kautta. Molemmat tapahtumat on suunnattu koko perheelle ja monipuolista ohjelmaa löytyy lippujonon molemmista päistä.

–Tori, kävelykatu, Stella ja Kirkkopuisto muodostavat luontevan kokonaisuuden, jota kannattaisi tapahtumajärjestämisen mielessä pohtia enemmänkin, Romo toteaa.

Heinäkuun Kesäkadun ohjelmassa on muun muassa musiikkia, runoja ja katusählyä. Kaupungin kyselytunnilla vieraana on Mikkelin asuntomessujen projektipäällikkö Heikki Manninen. Mikkelin alueen harrastusliiga MAHL:in katusählycup jatkuu perjantaina keskellä toria.

Esittelypisteissä ovat mukana mm. Suomen Luonnonsuojeluliiton norppalähettiläät sekä Jurassic Rock. Kesäkatu-tapahtumaan on vapaa pääsy ja sen juontaa Viki Vänttinen.

Mikkejuna kuljettaa Kesäkadulla ja lähdöt ovat tasatunnein Mikkelin kirjaston pysäkiltä kello 17, 18 ja 19. Maksuttoman kyydin tarjoaa Mikke ry.

Kesäkatu-tapahtuma järjestetään kesällä 2015 vielä myös elokuussa, 28. päivänä  kello 17 - 20. Tarkempi ohjelma ja aikataulu löytyvät osoitteesta www.kesakatu.com.
Kuva (esakatu.com): Kesäkadun vihreät liput opastavat yleisöä Mikkelin torin ja Kirkkopuiston välillä. Pahvi-Siltsu päivystää Jurassic Rockin pisteellä.

 

Aiheeseen liittyvää