Etusivu ›› Uutinen ›› Kirjastot kiinni järjestelmävaihdoksen vuoksi 21.9. - 4.10.
28.8.2015 - 9:31
Kirjastot kiinni järjestelmävaihdoksen vuoksi 21.9. - 4.10.
007.jpg
Kirjastojärjestelmän vaihdon aikana kaikki Mikkelin kaupungin kirjastot ovat kiinni eikä kirjastoauto aja reittejään. Myös verkkokirjasto Web-Origo jää Mikkelin kirjastojen asiakkailta pois käytöstä, joten lainoja ei pysty uusimaan verkon kautta eikä puhelimitse. Varauksia ei voi myöskään tehdä. Kirjastot avautuvat jälleen 5.10. Uusi asiakasliittymä www.lummekirjastot.fi avautuu myös 5.10.

Nyt voi kuitenkin nauttia reilummista laina-ajoista. Kirjaston puolelta on varauduttu kiinnioloaikaan antamalla pidempiä laina-aikoja jo 17.8. alkaen. Niihin kirjastoihin, joissa on palautuslaatikot, voi tuoda palautuksia kiinnioloaikanakin. Palautuksia voi tarvittaessa viedä pääkirjaston lehtilukusaliin sen aukioloaikana. Palautukset kirjataan uuteen kirjastojärjestelmään, kun se saadaan toimintaan.

Pääkirjaston lehtisalissa voi kiinnioloaikana lukea lehtiä arkisin ma - to klo 9 - 20, pe 2.10. klo 9 - 17, la klo 9 - 15. Perjantaina 25.9. myös lehtisali on kiinni. Lehtiä ei voi lainata.

Uusi asiakasliittymä www.lummekirjastot.fi avautuu asiakkaille 5.10. ja siihen kirjaudutaan nykyisellä kirjastokortin numerolla ja salasanalla.

Anttolan, Haukivuoren, Ristiinan ja Suomenniemen yhteispalvelupisteet ovat avoinna yhteispalveluasioissa järjestelmävaihdon aikana klo 9 - 16, paitsi perjantaina 25.9, jolloin kaikki pistet ovat kiinni koko henkilökunnan yhteisen koulutuspäivän takia. Rantakylän yhteispalvelu on kiinni 21.9. - 3.10.

Aiheeseen liittyvää