Etusivu ›› Uutinen ›› Kuudes Saimaa Blues -festivaali värittää pääsiäistä
10.4.2017 - 12:53
Kuudes Saimaa Blues -festivaali värittää pääsiäistä
saimaa.jpg
Kuudes Saimaa Blues -festivaali alkaa tiistaina 11.4. kahvila Nandasta Mikkelin musiikkiopiston lauluyhtyeen ja bändin Mojo Deliveryn keikalla. Pääsiäisviikolle ajoittuvan festivaalin huipentaa Kulttuuritalo Tempossa järjestettävä pääkonsertti.

Lauantaina 15.4. pääkonsertissa esiintyy yhdysvaltalainen Willie Buck, jonka lisäksi pääkonsertissa esiintyvät Emilia Sisco with Helge Tallqvist Band ja Jo' Buddy meets Funky Kingstone. Pääkonsertin lämppäribluesit tarjoilee mikkeliläinen Harp 'n' Slide. Pääkonsertin liput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa ja myyntipaikoissa.

- Tänä vuonna tarjolla on Saimaa Bluesin historian ensimmäinen ulkomainen artisti, yhdysvaltalainen Willie Buck. Willie on kovanluokan bluesartisti, joka on tehnyt ensisinglensä jo vuonna 1959, festivaalin promoottori Make Järvinen hehkuttaa.

Torstai on täynnä ilmaiskonsertteja

Torstaina 13.4. on luvassa Mikkelin kaupungin kulttuuripalveluiden tukemat Hospital Blues sekä Kirjastossa soi Blues -tapahtumat. Molempiin tapahtumiin on vapaa pääsy ja niissä esiintyy kitaristilaulaja Idle Wolf.

Mikkelin keskussairaalan kahviossa järjestettävä Hospital Blues alkaa klo 12 ja pääkirjastossa järjestettävä Kirjastossa soi Blues klo 15.

Perjantaina Kulttuuritalo Tempossa ruokaa ja elävää musiikkia

Kulttuuritalo Tempossa järjestetään perjantaina 14.4. Blues Buffet, jossa esiintyy mikkeliläinen Rolling Men. Lisäksi tarjolla on jatkot. Blues Buffetin liput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa ja myyntipaikoissa. Blues Buffetiin on mahdollista ostaa liput myös vain jatkoille.

- Blues Buffet on tunnelmaltaan aivan ainutlaatuinen tapahtuma. Perjantaina on tarjolla todella laadukas illallinen ja elävää musiikkia, Järvinen kuvailee.

Saimaa Blues päättyy perinteisiin Muikkujameihin Ravintola Päämajassa sunnuntaina 16.4. Jameihin on vapaa pääsy ja tapahtuma alkaa klo 21.

Saimaa Blues Mikkelissä 11. - 16.4. Lisätietoja ohjelmasta: www.saimaablues.fi

Aiheeseen liittyvää