Etusivu ›› Uutinen ›› Lahjaksi kulttuurielämyksiä
25.11.2014 - 12:35
Lahjaksi kulttuurielämyksiä
kjk_ulkoa2_sp.jpg
Joulunaika lähestyy ja Mikkelin kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämä Kulttuurijoulukauppa avaa ovensa viidennen kerran.

Tavaralahjojen sijaan puodissa on myynnissä erilaisia ns. aineettomia lahjavaihtoehtoja. Tuotteet ovat paikallisten kulttuuriyhdistysten ja -toimijoiden suunnittelemia lahjakortteja. Puodista voi ostaa lahjakortteja muun muassa erilaisiin teemapajoihin ja taidekursseille, konsertteihin ja teatteriesityksiin. Valikoimassa on myös opastettuja nähtävyyskierroksia, valokuvaukseen liittyviä kursseja ja kirjaston palveluihin liittyviä lahjakortteja ja paljon muuta.

Kulttuurijoulukaupan tavoitteena on tuoda esille Mikkelin seudun monipuolista kulttuuritoimintaa ja aktivoida asukkaita kulttuuripalveluiden pariin. Samalla tarjotaan kulttuuriyhdistyksille mahdollisuus tuoda omaa toimintaansa esille. Mukaan ilmoittautuneet kulttuuritoimijat ja -yhdistykset ovat suunnitelleet myyntiin tulevien tuotteiden sisällöt ja kulttuuripalvelut huolehtii käytännön järjestelyistä. Kulttuurijoulukauppa löytyy tänäkin vuonna yhteistyökumppanina toimivan Kenkäveron saunarakennuksesta.

Tervetuloa mukaan joulutunnelmaan!

Avoinna 29.11. - 21.12.2014
ti - su klo 11 - 17
5.12. avoinna Kenkäveron Yö -tapahtumassa klo 17 - 23.

Kenkäveron saunarakennus, Pursialankatu 6.

Lisätietoja
kulttuurituottaja Sirpa Pyrhönen, sirpa.pyrhonen(at)mikkeli.fi, p.0400 907 233
Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut

 

Aiheeseen liittyvää