Etusivu ›› Uutinen ›› Liikkumisen unelmavuosi polkaistiin käyntiin
2.10.2015 - 10:50
Liikkumisen unelmavuosi polkaistiin käyntiin
009.jpg
Liikkumisen unelmavuosi jatkaa Täydellisen liikuntakuukauden viitoittamalla tiellä. Tavoite on luoda kaupunkiin sellainen henki ja olosuhteet, että jokainen Mikkelin kaupungin asukas voisi toteuttaa oman Liikkumisen unelmavuoden. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikilla mikkeliläisillä oltava mahdollisuus osallistua oman unelmansa toteuttamiseen ideoiden ja kokeillen.

Haastamme kaikki mikkeliläiset seurat, yhteisöt, yritykset ja ihmiset ilmoittamaan omat liikunnalliset palvelut, tapahtumat ja kokeilut osoitteessa www.liikkuvamikkeli.fi meidän kaikkien iloksi. Sivusto aukeaa luettavaksi avajaispäivänä 1. lokakuuta.

Anna liikkumisen ilon kuulua!

Liikkumisen unelmavuoden avajaispäivää viettiin 1. lokakuuta ympäri kaupunkia. Kouluihin ja päiväkoteihin jaettiin Liikkumisen unelmavuoden räpättimiä polkupyöriin.

Myös kaupunginjohtaja Timo Halonen osallistui avaamaan Liikkumisen unelmavuotta.Kaupunginjohtaja vei polkypyöräsaattueessa ideakassin Suomen Punaiselle Ristille torstaina 1.10. Liikkeelle lähdettiin fillari- ja poliisisaattueessa kaupungintalon edustalta. Yhteisen lenkin jälkeen mukana olleet pyöräilijät veivät valitsemiinsa kohteisiin ideakassit, joissa on muun muassa tiedote Liikkumisen unelmavuodesta, pieniä liikunta- ja jumppavälineitä, liikuntaohjeita sekä päiväkirja. Kassit ovat kohteissa viikon ajan ja päiväkirjaan voi jättää tervehdyksen tai kertomuksen, miten kassin sisältöä on hyödynnetty.

Muista myös some-kanavat: Liikkuva Mikkeli Twitterissä ja Facebookissa.

Aiheeseen liittyvää