Etusivu ›› Uutinen ›› Liikuntapalveluiden kesätoimintaa Mikkelissä
16.5.2016 - 9:43
Liikuntapalveluiden kesätoimintaa Mikkelissä
uimakoulu.jpg
Kesäloman voi aloittaa liikkuen ja leikkien. Mikkelin kaupungin liikuntapalvelut järjestää 5–12-vuotiaille Liikettä lapsille -toimintaa ympäri kaupunkia.

Ohjelmassa on puolitoistatuntisia tuokioita liikuntaleikkien ja -pelien sekä eri urheilulajien parissa. Toiminta alkaa 7. - 10.6. Otavassa ja Siekkilässä. Paikka vaihtuu viikon välein niin, että hiki virtaa ja liikunnan iloa on tarjolla Rantakylässä ja Urheilupuistossa 13. - 17.6., Rämälässä ja Savisillassa 20. - 23.6., Lähemäellä ja Tupalassa 27.6. - 1.7. sekä Ristiinassa 4. - 8.7.

Lasten ja aikuisten yhteinen erityisliikunnan kesäkerho kokoontuu Urheilupuistossa 14.6. alkaen joka tiistai klo 13 - 14.30. Ohjelmassa on muun muassa heittolajeja, tarkkuusotteluja ja Mikkelin paralympialaisten lajeja. Kerho toteutetaan yhteistyössä Mikkelin Seudun Invalidit ry:n kanssa.

Uimakouluja eri rannoilla

Perinteiset rantauimakoulut pidetään heinäkuun aikana kahdeksalla eri rannalla. Tärkeää kansalaistaitoa opetetaan 1 - 2 viikon jaksoissa, joissa lähdetään leikkien kautta hakemaan rohkeutta kastautumiseen. Uimakoulu etenee kelluntojen, liukujen ja vedessä liikkumisharjoitusten kautta kohti alkeisuintiliikkeitä. Uimataito mahdollistaa monipuolisen vesiliikunnan harrastamisen sekä turvallisemman vesillä liikkumisen. Rantauimakoulut on suunnattu aloittelijoille tai vähäisen uimataidon omaaville, vuonna 2010 tai sitä aiemmin syntyneille uimarialuille. Uimakouluja järjestetään keskustan läheisyydessä olevien rantojen lisäksi Anttolassa, Haukivuorella, Heinälahdessa, Ristiinassa ja Suomenniemellä.

Lisätietoja uimakouluista ja ilmoittautuminen 1.6. alkaen osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/mikkeli. Samalla voit suorittaa osallistumismaksun heti tai saat maksamista varten tarvittavat viitetiedot. Liikettä lapsille -toiminta ja erityisliikunnan kesäkerho eivät vaadi ilmoittautumista ja ovat maksuttomia.

Uimakoulut ja liikuntakerhot kesällä 2016

Aiheeseen liittyvää