Etusivu ›› Uutinen ›› Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkaa 16.8.
9.8.2016 - 10:56
Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkaa 16.8.
bocciaa_yhdessa.jpg
Onko osallistuminen yleisiin liikuntaryhmiin haasteellista? Soveltava liikunta voi olla sopiva tapa päästä osalliseksi liikunnan iloon. Nämä liikuntaryhmät on suunnattu henkilöille, joilla vamma, sairaus tai muun toimintakyvyn rajoite aiheuttaa haasteita liikunnan harrastamiseen.

Tulevan lukuvuoden tarjonnasta löytyy perinteisesti vesivoimistelua, tuolijumppaa ja ohjattua kuntosaliharjoittelua. Erityistä tukea tarvitseville lapsille järjestetään futuuri- ja sählykerho. Toimintaa on laajennettu jäähallin kuntosalille, jonne perustetaan kaksi uutta ryhmää.

Ikääntyneille on tulossa senioritanssia ja vesijumppia Rantakeitaassa. Kunnon Käppänät – lajikokeiluja järjestetään vuodenaikaliikuntana ja ensimmäisenä tutustutaan sauvakävelyyn. Toiminta on suunnattu vähän liikkuville senioreille ja tavoitteena on löytää sopiva liikuntamuoto sekä liikunnallinen ote arjesta.

Uimahalleissa järjestetään vesiliikuntaa kaikentasoisille liikkujille. Viihdeuimala Rantakeitaassa pääsee ohjattuun vesijumppaan pelkän uimalipun hinnalla, ilman ilmoittautumista viisi kertaa viikossa. Anttolanhovin avoimiin vesivoimisteluihin tulee ilmoittautua, mutta niihinkin osallistuminen onnistuu uimalipun hinnalla. Naisvuoren uimahalli on suljettu 2016 - 2017 remontin vuoksi.

Soveltavan liikunnan, ikääntyneiden ja uimahallien ryhmiin ilmoittautuminen alkaa tiistaina 16.8.2016 klo 9. Ryhmätarjontaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa https://www.kuntapalvelut.fi/mikkeli, jonka kautta myös ilmoittautuminen ensisijaisesti tapahtuu. Tänä syksynä osallistumismaksut on mahdollisuus suorittaa jo netti-ilmoittautumisen yhteydessä. Puhelinilmoittautumisia otetaan vastaan numeroon (015) 194 2400.

Lisätietoja:
hallimestari Virpi Lahti 044 794 2444
erityisliikunnanohjaaja Matti Poutiainen 044 794 2406
liikunnanohjaaja 044 794 5485
etunimi.sukunimi@mikkeli.fi

Aiheeseen liittyvää