Etusivu ›› Uutinen ›› Lupapisteen kiertue pysähtyy Mikkelissä 6.10.
28.9.2016 - 8:11
Lupapisteen kiertue pysähtyy Mikkelissä 6.10.
lupapiste-ontheroad-banner-vaaka2.png
Lupapiste on the Road -kiertue keikkailee paperittoman rakennuslupa-asioinnin puolesta. Kiertue pysähtyy Mikkelissä 6. lokakuuta klo 9-12. Paikkana on kaupungintalon valtuustosali (Raatihuoneenkatu 8 - 10).

Rakennusluvan hakemisen ei tarvitse enää olla paperinpölyistä hommaa. Rakentamisen lupa-asiointi voidaan hoitaa verkossa jo yli 80 kunnan alueella Lupapiste-palvelun kautta ja Mikkeli on yksi näistä edelläkävijöistä. Lupapiste on the Road -kiertue (6.9. - 13.10.) tarjoilee käytännön vinkkejä sähköiseen rakennuslupa-asiointiin yhdessä paikallisten rakennusvalvontaviranomaisten kanssa. 

Mikä on Lupapiste?

Lupapisteessä voidaan hakea rakennetun ympäristön lupia sekä hoitaa luvanhakuun liittyvä viranomaisasiointi sähköisesti jo yli 80 kunnan alueella. Palvelun kautta on myös mahdollista tehdä rakentamiseen liittyviä kyselyjä lähes kaikkiin Suomen kuntiin. Lupapisteen tuottaa digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita Oy ja se on kehitetty yhteistyössä Ympäristöministeriön sekä palvelun käyttäjäkuntien kanssa.

Tietoa kiertueesta: http://www.lupapisteontheroad.fi

Aiheeseen liittyvää