Etusivu ›› Uutinen ›› Maailmanympärimatkalle Hulivilikarnevaalin aikana
10.7.2017 - 11:02
Maailmanympärimatkalle Hulivilikarnevaalin aikana
hulivili_ilmapallot.jpg
Torstaina 20.7. Monikulttuurisuustori klo 15–18 Pikkutorilla.

Torstaina pääset maailmanympärimatkalle kaupungintalon takana olevalla Pikkutorilla (Maaherrankatu 13). Pikkutori täyttyy eri kulttuureista ja heidän järjestämästä toiminnasta. Tule maalaamaan unelmien kotisi, rakentamaan soitin ja hyppää orkesteri Loiskiksen mukaan maailmanympärimatkalle.

Satutuokio kirjaston lastenosastolla klo 15

Loiskis esiintyy klo 17

Maailmankauppayhdistyksen kahvila klo 15–18

Pikkutorilla myös Etelä-Savon ammattiopiston kotoutumiskoulutuksen opiskelijoiden järjestämä kulttuurikylä. Opiskelijat esittelevät kotimaidensa kulttuureja toiminnallisin keinoin, muun muassa tanssin, musiikin ja käsitöiden avulla. Tarjolla on mahdollisuus tutustua noin kymmeneen eri kulttuuriin, esimerkiksi Thaimaan, Afganistanin ja Sudanin kulttuureihin. Tule mukaan tutustumaan kansainväliseen tunnelmaan ja kiertämään vaikka halutessasi kaikkien maiden toimintapisteet.

Loiskis-trio: Maailman ympäri -konsertti klo 17
Loiskiksen musiikkimatka maailman ympäri on kenties huokein ja helpoin tapa matkustaa! Maat, kielet ja soittimet vaihtuvat tiuhaan, ja matkan aikana tutuksi tuleekin liki 20 erilaista soitinta eri musiikkikulttuureista. Erikoisuuksia ovat muun muassa avainviulu, buzuki, säkkipilli, cajon-rumpu, banjo, tinapilli ja mandoliini. Konsertissa selviää myös, miten vaikkapa Ihahaa hirnahtelisi Kreikassa tai Kapteeni Koukku hurjistelisi Irlannissa.

Loiskis-työpaja: klo 15.30–16.15, materiaalimaksu 2 €
Työpajassa tehdään mm. sählypallosta okariina, ja kärsimättömien kanssa mehupillistä oboe.

Mikkelangelot ry: Tule maalaamaan unelmien kotisi
Kirjasto: Satutuokio, kirjaston lastenosastolla klo 15

Aiheeseen liittyvää