Etusivu ›› Uutinen ›› Messubussit ajavat iltaan saakka kolmena pidennettynä iltana
17.7.2017 - 13:16
Messubussit ajavat iltaan saakka kolmena pidennettynä iltana
img_20170715_111514_589.jpg
Asuntomessut ovat auki klo 22 saakka kolmena torstai-iltana: 20.7. 27.7. ja 3.8.

Asuntomessubussit ajavat messualueen, torin ja messuparkin välillä klo 22 saakka normaalisti.

Messukävijöitä varten on rakennettu pysäköintialue Tuskuun. Pysäköintialueen osoite navigaattoreita varten on Vuolingonkatu ilman numeroa. Pysäköintialueelle on opastus jokaiselta kaupungin sisääntuloväylältä. Pysäköinti maksaa 10 euroa. Kirkonvarkauden messualueella ei ole yleisöpysäköintiä. Messualueen portin vieressä ovat invaparkit.

Pysäköintialueelta on maksuton linja-autokuljetus messualueelle ja takaisin. Menomatkalla linja-auto pysähtyy matkustajan pyytäessä torin lähellä. Kaksi maksutonta linja-autoa kuljettaa messuvieraita keskustasta messualueelle ja takaisin. Keskustassa linja-autopysäkki sijaitsee Raatihuoneenkadulla kirjaston edessä. Paluumatkalla messualueelta linja-autot pysähtyvät automaattisesti Mikkelipuiston, Kenkäveron ja torin kohdalla. Menomatkalla messualueelle linja-autot eivät pysähdy Mikkelipuiston ja Kenkäveron kohdalla.

Messualueen läheisyyteen, Pursialaan, Kenkäveronniemeen, satama-alueelle, keskustaan ja Tuskuun on tullut väliaikaisia pysäköintijärjestelyjä. Kehoitamme edellä mainituilla alueilla asioivia olemaan erityisen tarkkana pysäköinnin kieltävien merkkien suhteen.

Aiheeseen liittyvää