Etusivu ›› Uutinen ›› Mikkelangeloitten näyttely avautuu 7.3.
25.2.2016 - 7:53
Mikkelangeloitten näyttely avautuu 7.3.
tytot_maalaa.jpg
Mikkelin harrastajataiteilijayhdistys Mikkelangelot avaa vuosinäyttelyn pääkirjaston Mikkeli-salissa (Raatihuoneenkatu 6). Avajaiset alkavat Mikkelin kaupungin vuosipäivänä 7. maaliskuuta kello 16 ja kestävät noin klo 19:ään. Avajaiset ovat kaikille avoimet.

Näyttelyssä on esillä noin kolmenkymmenen jäsenen uusimpia töitä; yhdistykseen on liittynyt viime aikoina runsaasti uusia harrastajia, joten nähtävillä on uudenkinlaisia käsialoja.

Vuosinäyttelyn sisällä on tällä kertaa uutta; nimittäin lasten kutsunäyttely. Mikkelangelot on etukäteen käynyt maalaamassa kaksi kertaa Suonsaaren vastaanottokeskuksen lapsiryhmän kanssa. Lisäksi Pelastakaa Lapset ry:n Mikkelin iltapäiväkerhon lapset ovat tehneet omia maalauksiaan. Näitä töitä ripustetaan yhtenäiseksi kokoelmaksi näyttelyyn.

Lapsille on omaa ohjelmaa myös avajaisten aikana. Kello 16– 9 Mikkelangelot järjestää entisen kahvion tiloissa Mikkeli-salin seinän takana kaikille lapsille avoimen ohjatun taidepajan, jossa voi piirtää tai maalata vaikkapa onnittelutervehdyksen syntymäpäiväänsä viettävälle kotikaupungille.

Pajaan on kutsuttu kunniavieraiksi sekä Suonsaaren että iltapäiväkerhon pienet taiteilijat.

Aiheeseen liittyvää