Etusivu ›› Uutinen ›› Mikkeli Art & Design Week -tapahtuma syksyllä
12.3.2014 - 15:35
Mikkeli Art & Design Week -tapahtuma syksyllä
mad.jpg
Art & Design Week on kansainvälisesti tunnettu taiteen ja muotoilun ympärille rakentuva tapahtumakonsepti, joita on Suomessakin järjestetty vuosittain muun muassa Helsingissä, Rovaniemellä, Oulussa ja Turussa.

Mikkeli saa syyskuussa oman taiteen ja muotoilun juhlaviikon 20.9. - 27.9. Viikko tulee tarjoamaan yllätyksellisiä ja elämyksellisiä tapahtumia kuntalaisille, mutta myös mahdollisuuden osallistua tapahtumien tuottamiseen.

Mikkelin kaupunki on vahvasti mukana työryhmässä, joka koostuu jo nyt sekä suurista toimijoista kuten Taiteen edistämiskeskus, Miset oy ja Mikke ry sekä yksittäisistä yrittäjistä. Työryhmä kannustaa yrittäjiä, yrityksiä ja yhteisöjä ideoimaan rohkeasti omaa osallistumistaan, villitkin ideat ovat tervetulleita!  

Yhteisöllisesti suunniteltavan tapahtumaviikon tarkoituksena on rakentaa verkostoja ja uudenlaisia toimintamalleja Mikkelissä, yhdistää voimamme ja rakentaa uusia yhtiökumppanuuksia. Tapahtumat ovat omakustanteisesti järjestettäviä, mutta tapahtumaviikkoa tullaan markkinoimaan laajasti.  Lisätietoja antaa läänintaiteilija Anu-Anette Varho.

Kaikille avoimen lomakkeen, jolla viikolle voi sisältöä ja tapahtumia ehdottaa, ja Anu-Anette Varhon yhteystiedot löydät tästä linkistä.

Kuvassa työryhmä koolla Vilhonkadun tiloissa.

tyoryhma.jpg