Etusivu ›› Uutinen ›› Mikkeli siistiksi – Roskat pois!
10.4.2014 - 13:56
Mikkeli siistiksi – Roskat pois!
siivo.jpg
Mikkelin perinteinen siivouskampanja on nyt Mikkeli siistiksi - Roskat pois! Nimiuudistuksella viitataan siihen, että YIT kuntapalvelu kuljettaa omana kampanjapanoksenaan pois talkoolaisten säkkeihin keräämät roskat.

Kuljetuspalvelu ei  siten koske pihoilta, tienovilta ja tanhuvilta haravoitujen vaan noukkimalla kerättyjen irtoroskien poiskuljetusta.  Roskat kerätään säkkeihin, jotka YIT noutaa aikataulutetusti kampanjan päätyttyä roskien keräilyn osalta. Kampanja-aika kestää pääsiäisen jälkeisestä maanantaista 28.4. äitienpäivään 11.5. saakka. Talkoisiin voi jo ilmoittautua. Tällä sivulla alempana olevan linkin kautta pääsee lomakkeelle, jonka täyttämällä ilmoittautuminen hoituu.

Kampanjatoimisto sijaitsee tänäkin vuonna Mikkelin työpajoilla, Teknikontie 1, Rantakylässä.  Kampanjaa isännöi toimistotyöntekijä Jukka-Pekka Oksanen.

- Ilmoittautumisia tuli heti, kun laitoimme lomakkeen www.tyollisyysmikkeli.fi -sivuillemme.  Tänä vuonna ensiksi ehtivät Suomenniemen työkeskus, Peitsarin päiväkoti, Lähemäen lastentalo ja Tuppuralan koulu.  Seuroille ja järjestöille on lähetetty talkoomateriaalia postitse, kaupungin kaikki työntekijät ovat saaneet asiasta viestin sähköpostiinsa. Roskasäkkejä voi jo hakea entiseen tapaan lähipalvelukeskuksista, Oksanen kertoo.

Roskat pois -siivoustalkoot avataan virallisesti Kirkkopuistossa maanantaina 28.4. kello 10. Paikalla on tuolloin siivousaiheisia infopisteitä sekä työpajojen tarjoilua.

Tästä klikkaamalla pääset ilmoittautumislomakkeelle ja mukaan lisäämään kotikaupunkimme viihtyisyyttä pienellä vaivalla, mutta suurella vaikutuksella.  Projektisihteeri Jukka-Pekka Oksanen vastaa asiaa koskeviin kysymyksiin kampanjanumerossa 040 129 4382.

Kuva ja teksti: Seija Karvonen

Aiheeseen liittyvää