Etusivu ›› Uutinen ›› Mikkelin kansalaisopisto järjestää fengshuin peruskurssin
16.1.2017 - 11:33
Mikkelin kansalaisopisto järjestää fengshuin peruskurssin
kansalaisopisto.jpg
Mikkelin kansalaisopisto järjestää fengshuin peruskurssin työpajan muodossa tammikuun viimeisenä viikonloppuna. Fengshui on vuosituhansien aikana kiinalaisessa kulttuurissa kehittynyt menetelmä, jolla tutkitaan ja jonka avulla pyritään ymmärtämään ympäristön vaikutusta ihmiseen.

Kansalaisopiston työpajan ohjaajana toimii fengshui-konsultti Gunilla Lindgren, joka on  European College of Feng Shuin (ECOFS) edustaja Suomessa.

Työpaja keskittyy muotokoulun periaatteisiin. Osallistujat tutustuvat käsitteisiin qi ja jin-jang sekä viiden elementin ominaisuuksiin ja suhteisiin. Viikonlopun aikana osallistujat käyttävät muotokoulun menetelmiä ja tavoitteena on löytää Mikkelin vahvuuksia ja heikkouksia. Samalla tutustutaan siihen, miten vahvuuksia pystytään vahvistamaan ja miten heikkouksia voidaan heikentää tai torjua. Osallistujat pystyvät kurssin jälkeen tutkimaan omaa asuinympäristöään, kotiaan tai työpaikkaansa.

European College of Feng Shui (ECOFS) on Berliinistä käsin toimiva fengshu-koulu. ECOFS on kehittänyt valmennusohjelman, joka pohjautuu fengshuin klassisiin periaatteisiin. ECOFS toimii yhteistyössä useiden yliopistojen kanssa. Suomessa ECOFSia edustaa ECOFS Finland (www.ecofs.fi).

Tutustu Mikkeliin fengshuin kautta -kurssi pidetään Mikkelin kansalaisopistossa viikonvaihteessa 28. - 29. tammikuuta. Kurssi sisältää 16 oppituntia ja kurssimaksu on 38 euroa. Kurssille voi ilmoittautua kansalaisopiston nettisivujen kautta tai olemalla yhteydessä kansalaisopiston toimistoon, puh. (015) 194 2929.

Aiheeseen liittyvää