Etusivu ›› Uutinen ›› Mikkelin tori valmistautuu jouluun
4.12.2015 - 13:23
Mikkelin tori valmistautuu jouluun
joulutori.jpg
Mikkelin Hallitustori valmistautuu vastaanottamaan joulun aikaa. Joulukuun kuukausimarkkinat järjestetään lauantaina 5.12. kello 7 - 15. Mikkelin Torikauppiaat ry:n järjestää jo perinteiseksi muodostuneen Puurojuhlan perjantaina 11. joulukuuta, jolloin tarjolla on maksuton riisipuuro rusinasopalla 400:lle toriasiakkaalle. Joululahjamarkkinoita vietetään lauantaina 12.12.

Vyyhdittären Kudeauto on tuttu näky Mikkelin torin kuukausimarkkinoilla. Käsityöharrastajan unelma-autoksikin mainittu liikkuva myymälä on yhtä värikäs sisältä kuin ulkoakin. Kudeauton valikoiman laajuus yllättää. Mobiilimyymälän sisuksista löytyy mahtava valikoima trikookuteita, värikartan mukaiset värit eko-ja miniontelot, oman tuotannon LP-lankaa, kalalankoja, paperinaruja, puikkoja ja koukkuja, askartelun tuotteita... unohtamatta Pirtin kehräämön upeita lankoja, villoja ja hahtuvia.

Joulukuun kuukausimarkkinoilla on myynnissä tuoreita hedelmiä, karpaloita, suolasieniä, viipurinrinkeleitä, päre-, rottinki- ja puutuotteita, villasukkia ja -paitoja sekä paistettua että savustettua kalaa. Kahvihampaan kolotukseen löytyy lievitystä torin Keltaisesta pullamobiilista.

Joulukuun kuukausimarkkinat Mikkelin torilla lauantaina 5.12. kello 7 - 15. Lisätietoja www.mikkelintori.fi.

Aiheeseen liittyvää