Etusivu ›› Uutinen ›› Mikkomarkkinat 13. - 14.10. Hallitustorilla
5.10.2015 - 14:58
Mikkomarkkinat 13. - 14.10. Hallitustorilla
markkinat.jpg
Perinteiset Mikkomarkkinat täyttävät Hallitustorin ja osan Maaherrankatua sekä kävelykatua. Maaherrankatu aluehallintoviraston kohdalta ja kävelykatuna toimiva Hallituskatu Maaherrankadun ja Porrassalmenkadun väliseltä osalta ovat torin lisäksi markkina-alueena. Kadun pinnan suojelemiseksi kävelykadulla sallitaan vain kuivatavaran myynti, eikä sinne saa ajaa moottoriajoneuvoilla.

Markkinat ovat säilyttäneet suosionsa. Kauppiaita on jälleen tulossa paljon, lähes kaikki myyntipaikat on varattu jo etukäteen.

Puolueille tarjotaan mahdollisuus varata paikkoja Hallituskadulta Akselin edustalta tai Maaherrankadulta Stellan ja Akselin väliseltä alueelta.

Markkina-alue on vartioitu iltaisin ja öisin. Markkina-alueella on teknisen toimen järjestämä yövartiointi 12.10. klo 18 lähtien. Pysäköinnissä ja liikenteessä on rajoituksia. Maaherrankatu välillä Raatihuoneenkatu-Savilahdenkatu suljetaan ajoneuvoliikenteeltä maanantaista 12.10. klo 9 keskiviikkoon 14.10. kello 20 saakka. Vain välttämätön liikkeiden huoltoajo on sallittua. Turistibussipysäkit siirretään samaksi ajaksi Mannerheimintielle Matkakeskuksen kohdalla oleville tilausliikenteelle merkityille pysäkeille.

Puolet Marskin aukiosta (noin 100 autopaikkaa) varataan vain luvan saaneiden markkinakauppiaiden käyttöön. Pysäköintirajoitus tulee voimaan maanantaina kello 8, johon mennessä muut ajoneuvot pitää siirtää pois tältä alueelta. Sen jälkeen pysäköinti on sallittu vain luvan saaneille markkinakauppiaille.

Tavataan torilla!

Aiheeseen liittyvää