Etusivu ›› Uutinen ›› Mikkomarkkinat Hallitustorilla 10.–11.10.
2.10.2017 - 8:42
Mikkomarkkinat Hallitustorilla 10.–11.10.
markkinaa.jpg
Perinteiset Mikkomarkkinat järjestetään Hallitustorilla, osalla Maaherrankatua ja kävelykatua tiistaina 10.10. kello 7–18 ja keskiviikkona 11.10. kello 7–17. Markkinat vaikuttavat liikennejärjestelyihin.

Maaherrankatu aluehallintoviraston kohdalta ja kävelykatuna toimiva Hallituskatu Maaherrankadun ja Porrassalmenkadun väliseltä osalta ovat torin lisäksi markkina-alueena. Kadun pinnan suojelemiseksi kävelykadulla sallitaan vain kuivatavaran myynti.

Markkinat ovat säilyttäneet suosionsa. Kauppiaita on jälleen tulossa paljon, lähes kaikki myyntipaikat on varattu jo etukäteen.

Poliittisille puolueille tarjotaan mahdollisuus varata paikkoja Hallituskadulta Akselin edustalta tai Maaherrankadulta Stellan ja Akselin väliseltä alueelta.

Markkina-alue on vartioitu iltaisin ja öisin. Alueelle on järjestetty yövartiointi 9.10. kello 18 lähtien.

Rajoitukset pysäköinnissä ja liikenteessä

Maaherrankatu välillä Raatihuoneenkatu–Savilahdenkatu suljetaan ajoneuvoliikenteeltä maanantaista 9.10. kello 9 keskiviikkoon 11.10. kello 20. Vain välttämätön liikkeiden huoltoajo on sallittua.

Turistibussipysäkit siirretään samaksi ajaksi Mannerheimintielle matkakeskuksen kohdalla oleville tilausliikenteelle merkityille pysäkeille.

Puolet Marskin aukiosta (noin sata autopaikkaa) varataan vain luvan saaneiden markkinakauppiaiden käyttöön. Pysäköintirajoitus tulee voimaan sunnuntai-iltana, johon mennessä muut ajoneuvot pitää siirtää pois tältä alueelta. Sen jälkeen pysäköinti on sallittu vain luvan saaneille markkinakauppiaille.

Tavataan torilla!

Aiheeseen liittyvää