Etusivu ›› Uutinen ›› Näyttelytilojen haku kesäajalle 2015
20.1.2015 - 12:10
Näyttelytilojen haku kesäajalle 2015
muuntamo_kesanayttely.jpg
Mikkelin yleiset kulttuuripalvelut vuokraa Mikkelissä sijaitsevat Wanhan Muuntamon ja Anttolan vanhan viljamakasiinin taiteen ja kulttuurin käyttöön kesäksi 2015.

Hakijan tulee edistää tai ylläpitää kulttuuri- ja taidetoimintaa. Vuokralaiseksi voi hakea myös luovan alan toimija, esim. yrittäjä. Ensisijaisesti tiloja vuokrataan mikkeliläisille ja eteläsavolaisille, toissijaisesti otetaan huomioon myös muualta hakevat. Vuokraajalla on mahdollisuus neuvotella kaupungin kesätyöntekijän toimimisesta näyttelynvalvojana arkisin ma - pe. Näyttelytiloihin haetaan vapaamuotoisella, kirjallisella hakemuksella 29.3.2015 mennessä, josta tulee ilmetä hakijan ja taustayhteisön tiedot, toimintasuunnitelma ja ajankohtatoive.

Anttolan vanha viljamakasiini
Mikkelintie 39, näyttelytila kahdessa kerroksessa, koko yhteensä 52 m2, tilassa ei ole viemäriverkostoa.

Wanha Muuntamo
Pursialankatu 5, kahdessa kerroksessa, koko yhteensä 111,5 m2, tilassa ei ole viemäriverkostoa.

Lisätietoja vuokrattavista kohteista

Molemmissa tiloissa vuokraus sisältää sähkön. Kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunnan vahvistamien taksojen mukaisesti vuoraa peritään seuraavasti: Wanha Muuntamo ja Anttolan vanha viljamakasiini 5-10€/vrk; vuorokausivuokran suuruudesta päättää kulttuurijohtaja tapauskohtaisesti.

Aiemmin tiloissa on pidetty näyttelyitä, pienimuotoisia esityksiä, työpajoja ja esittelyjä. Wanhassa Muuntamossa on toiminut mm. Kaisu Mäkinen / Kaikukoru ja Mosaiikkimiljöö. Viljamakasiinissa oli kesällä 2012 yhteisnäyttely Eeva Sunnan, Eeva Tervosen, Mari Jauhiaisen, Ritva Montosen ja Minna Lindbladin järjestämänä.

 

Aiheeseen liittyvää