Etusivu ›› Uutinen ›› Nuken tarina -satukonsertti johdattaa lapset Tšaikovskin pariin
17.3.2017 - 13:07
Nuken tarina -satukonsertti johdattaa lapset Tšaikovskin pariin
nukke.jpg
Mikkelin kulttuuripalvelut järjestää noin 3–10-vuotiaille lapsille suunnatun Nuken tarina -satukonsertin, joka pohjautuu Pjotr Tšaikovskin Lastenalbumin musiikkiin. Samainen konsertti nähtiin esiintyjäryhmän osalta (Risto Kopperi ja Teemu Laasanen) jo helmikuun lopussa osana Mikkelin musiikkiopiston tapahtumaviikkoa.

Nuken tarina -satukonsertti järjestetään lauantaina 8.4. klo 15 musiikkiopiston salissa. Kestoltaan konsertti on noin 40 minuuttia. Esitykseen on vapaaehtoinen pääsymaksu.

Konsertti on niin sanottu sivutuote Kopperin ja Laasasen äänisatukirjaprojektissa. Konserttien järjestämisellä on tarkoituksena kattaa kirjan tuottamisesta aiheutuneita painatus-, äänitys- ja muita kuluja, unohtamatta tietenkään live-konsertin lapsille tuottamaa mahdollisuutta tutustua klassiseen musiikkiin.

- Tavoitteenamme on tuottaa lapsille suunnattua kulttuuritoimintaa ympärivuotisesti. Huhtikuulle saatiin näppärästi aikataulut soviteltua Riston ja Teemun kanssa ja tässä yhdistyy lisäksi usean tasoinen kulttuurin edistäminen – lapsille saadaan tarjottua laadukas kulttuuritilaisuus, mutta toisaalta voimme näin myös tukea Riston ja Teemun kirjaprojektia, kulttuurituottaja Susanna Latvala iloitsee.

Musiikki: P. Tsaikovskin pianosarja “Lastenalbumi”
Teksti: Teemu Laasanen ja Risto Kopperi

Piano: Teemu Laasanen, Mikkelin musiikkiopisto
Näyttelijä / kertoja: Risto Kopperi, Mikkelin Teatteri

Tilaisuuden järjestää Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut.

Nuken tarina

Esitys lauantaina 8.4.2017 klo 15, suositusikä noin 3–10-vuotiaat. Vapaaehtoinen pääsymaksu.

Mikkelin musiikkiopiston sali (Maaherrankatu 10).

Aiheeseen liittyvää