Etusivu ›› Uutinen ›› Nyt hypätään Mikkelinpäivän taidehyppy!
30.9.2016 - 10:31
Nyt hypätään Mikkelinpäivän taidehyppy!
ilma.jpg
Mikkelin Hallitustorilla hypätään Mikkelinpäivänä eli sunnuntaina 2.10. klo 12. Musiikinopettaja Hannu Suorlahti töräyttää alkuun Mikkeli-fanfaarin, jonka jälkeen torilla alkaa hyppynarujen pyöritys enkelijoukon voimin.

Mikkelinpäivän hyppy on kaikenikäisille sopiva iloinen ja rento muistutus Suomen evankelis-luterilaiseen kirkkovuoteen kuuluvasta Mikkelinpäivästä eli Enkelien sunnuntaista. Mikkeli on Suomessa ainut kaupunki jolla on oma merkkipäivä kalenterissa.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin, ja pyöriviin hyppynaruihin saa mennä hyppimään kuka tahansa. Tule siis tekemään oma hyppy Mikkelille! Tyyli on vapaa, vain mielikuvitus on rajana. 

Tapahtuma kestää noin 30 minuuttia. Pieni sade ei hyppyjä haittaa. Myrskyn tai kaatosateen iskiessä, tapahtuma kuitenkin joudutaan perumaan.

Järjestäjänä on Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut yhteistyössä Hattu ry:n ja siinä mukana olevien Mikkelin tyttöteatterin, O.U.T.-teatterin ja Pitäjännäyttämön kanssa.

Tapahtuman jälkeen voi siirtyä tutustumaan ja kahvittelemaan Elomaan talolle alkaen klo 13. Elomaan talolla luovutetaan vuoden 2016 Mikkeli-palkinto.

Aiheeseen liittyvää