Etusivu ›› Uutinen ›› Olli Mustonen johtaa Saimaa Sinfonietta -konsertin 21.9.
19.9.2016 - 12:51
Olli Mustonen johtaa Saimaa Sinfonietta -konsertin 21.9.
ollimustonen.jpg
Saimaa Sinfonietta -konsertin tulee johtamaan kansainvälisesti tunnetuimpiin suomalaisiin pianotaiteilijoihin lukeutuva Olli Mustonen keskiviikkona 21.9. klo 19 konserttitalo Mikaelissa.

Mustonen esiintyy myös pianosolistina sekä säveltäjän roolissa. Avausnumerona kuultava Mustosen Triptyykki sai kantaesityksenä tämän vuoden alkupuolella. Mozartin Pianokonserton nro 21 ihastuttava toinen osa on jäänyt elämään yhtenä klassisen musiikin tunnetuimmista jalokivistä. Konsertin päättää Beethovenin mukaansa tempaava Seitsemäs sinfonia.

Olli Mustonen Mustonen vierailee säännöllisesti maailman keskeisillä konserttilavoilla niin omin soolokonsertein kuin yhdessä huippuorkestereiden kanssa. Sävellystyössä keskeisellä sijalla ovat viime vuosina olleet orkesteriteokset. Lisäksi hänen levytystuotantonsa on laaja ja on huomioitu useilla palkinnoilla. Mustonen on palkittu Suomen kulttuuriministeriön Suomi-palkinnolla ja hänelle on myönnetty Suomen Leijonan ritarikunnan Pro Finlandia -mitali vuonna 2003.

SAIMAA SINFONIETTA - MUST ON SAIMAA

21.9. klo 19, Mikaeli (Sointukatu 1)
Yhteistyössä Lappeenrannan kaupunginorkesterin kanssa
Olli Mustonen, kapellimestari ja pianosolisti

Olli Mustonen: Triptyykki jousille
Wolfgang Amadeus Mozart: Pianokonsertto nro 21
Ludwig van Beethoven: Sinfonia nro 7

Taiteilijavartti klo 18.30
Liput: www.ticketmaster.fi

Aiheeseen liittyvää