Etusivu ›› Uutinen ›› Oransseja liivejä vilisi Digitaalisessa kaupunkiseikkailussa
3.10.2016 - 11:55
Oransseja liivejä vilisi Digitaalisessa kaupunkiseikkailussa
digitaalinen.jpg
Viikonloppuna 30.9.–1.10. pelattiin Mikkelissä järjestyksessään neljäs Digitaalinen kaupunkiseikkailu. Vuorokauden mittaiseen seikkailuun osallistui 508 pelaajaa, jotka keräsivät pelissä menestyäkseen pisteitä yhteensä 18 rastilta. Menestys vaati pelaajilta niin nopeutta kuin hoksottimiakin. Pelaajat tunnisti katukuvassa oransseista liiveistä.

- Tämän vuoden seikkailuun osallistui ennätysmäärä pelaajia. Kiitos pelaajamäärästä kuuluu niin pelaajille, yhteisössä toimineille markkinoijille kuin lukuisille yhteistyökumppaneillekin, toteaa yhtenä tapahtumajärjestäjistä toimivan Digimi ry:n toiminnanjohtaja Jukka Kumpusalo.

Vuoden 2016 kaupunkiseikkailu oli myös Mikkelissä vietetyn Liikkumisen unelmavuoden päätöstapahtuma.

- Seikkailu pitää sisällään valtavasti talkootyötä niin yrityksiltä, opiskelijoilta kuin mikkeliläisiltä yhteisöiltäkin. Olemme äärimmäisen kiitollisia, että olemme saaneet olla osa Liikkumisen unelmavuotta ja tehdä tätä kautta myös omasta seikkailustamme totta, Kumpusalo sanoo.

Lisäksi seikkailun toteutus vaati roppakaupalla hyviä yhteistyökumppaneita. Tämänvuotisen seikkailun voitti Jimi Roos ja toiseksi sijoittui Tuula Kärkkäinen. Uutuutena seikkailussa oli myös tiimisarja, jonka voitti viisihenkinen tiimi "Äly & Lihas”.

Tapahtuma alkoi perjantaina 30.9. Naisvuorelta klo 18 ja päättyi vuorokautta myöhemmin Kalevankankaalle. Tapahtuman järjestäjinä toimivat Digimi ry, Observis Oy, OiOi, Mikkelin ammattikorkeakoulu, Mikkelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Mikke ry sekä Liikkumisen unelmavuosi. Tapahtuma sai rahoitusta myös Euroopan sosiaalirahastosta Etelä-Savon Ely-keskukselta.

Aiheeseen liittyvää