Etusivu ›› Uutinen ›› Rantasauna Dayn saunat lämpenevät lauantaina 22.7.
13.6.2017 - 12:34
Rantasauna Dayn saunat lämpenevät lauantaina 22.7.
sauna.jpg
Yksi päivä, monta saunaa, monta rantaa – tervetuloa löylyihin!

Ensimmäisen kerran Mikkelin seudulla järjestettävän Rantasauna Dayn saunat lämpenevät kaikelle kansalle lauantaina 22.7. Mikkelin seutu on Suomen johtavaa mökkialuetta ja siksi juuri Mikkelin seudulla järjestetään Rantasauna Day. Mukana saunottamassa ovat muun muassa Kenkäveron rantasauna Mikkelissä, Veeran sauna Puumalassa, Luomumökkikohde Verkkorannan riihisauna Hirvensalmella, Matkuslammen metsäsauna Mäntyharjulla sekä monia muita!

Päivän aikana tarjoutuu mahdollisuus saunoa ilmaiseksi sellaisissa paikoissa, joihin ei normaalisti pääse tai joissa ei tule muuten käytyä. Samalla tuodaan esiin suomalaista saunakulttuuria sekä erityisesti Mikkelin seudun vesistöjä ja huikeaa mökkiseutua.

Kenellä tahansa on mahdollisuus osallistua tapahtumaan menemällä saunomaan, mutta myös ilmoittamalla oman saunansa mukaan. Olipa kyseessä sitten ”tavallinen” rantasauna, saunalautta, telttasauna tai mikä tahansa muu rannalla sijaitseva sauna, Rantasauna Day haluaa kaikki mukaan!

Jos sinulla on siis rantasauna, jonne haluaisit kutsua vieraita, tutustua uusiin ihmisiin tai tehdä muuten vaan saunastasi yhteisöllisen paikan yhdeksi päiväksi, voit ilmoittaa saunasi mukaan saunavuorolistalle nettisivuilla. Jos taas puolestasi haluaisit lämpimiin löylyihin, olet intohimoinen saunoja, etsit uusia kokemuksia, harrastat saunomista tai muuten vain haluat nauttia hyvistä löylyistä, voit varata itsellesi saunavuoron samasta osoitteesta. Ilmoittautuminen onnistuu täyttämällä ilmoittautumislomake nettisivuilla www.saunaday.fi.

Saunomaan pääsee aina ilmaiseksi, mutta saunat voivat myydä esimerkiksi saunajuomia tai vuokrata saunapyyhkeitä halunsa mukaan. Mikkelin seutu – Rantasauna Dayssa mukana ovat Mikkeli, Mäntyharju, Kangasniemi, Puumala, Pertunmaa ja Hirvensalmi.

Aiheeseen liittyvää