Etusivu ›› Uutinen ›› RekryON-tapahtuma Kulttuuritalo Tempossa 7. - 9.2.2017
3.2.2017 - 9:30
RekryON-tapahtuma Kulttuuritalo Tempossa 7. - 9.2.2017
rekryon_raitosola_ja_myyrylainen.jpg
RekryON 2017 -tapahtumassa työnhakijat ja työnantajat kohtaavat toisensa. Työnhakijat pääsevät tekemään vaikutuksen kasvotusten ja voivat jättää työpaikkahakemuksia kiinnostaville yrityksille. Kuudetta kertaa järjestettävä RekryON-tapahtuma saa upeat puitteet remontoidussa Kulttuuritalo Tempossa (ent. Naisvuoritalo, Mikonkatu 23) 7. - 9.2.2017.

Mikkelin seudun suurimmassa rekrytointitapahtumassa on mukana monipuolinen kattaus alueen yrityksiä ja organisaatioita. Esillä on myös erilaisia opiskelumahdollisuuksia ja koulutusvaihtoehtoja. Myös yrittäjäjärjestöjä on
mukana kertomassa yrittäjyydestä itsensä työllistämisen vaihtoehtona.

Työnantajat etsivät monenlaisia osaajia ja työntekijöitä tämän hetkisiin ja tuleviin tarpeisiinsa. Niinpä kaikenlaisilla hakijoilla, niin pidemmän työuran tehneillä kuin vastavalmistuneillakin on erinomainen mahdollisuus aloittaa työnhaku henkilökohtaisella kohtaamisella työnantajan kanssa. Hakijat saavat asiantuntijoilta myös tukea ja vinkkejä työnhakuun ja urasuunnitteluun tapahtuman oheispalveluista Hakemus-helpistä, Työnhaun Niksinurkasta ja Vahvuudet merkille -pajasta.

Yrityksille RekryONissa tarjoutuu työnhakijakontaktien lisäksi mahdollisuus näkyvyyteen sekä verkostoitumiseen toisten yrittäjien, yhteistyökumppaneiden ja oppilaitosten kanssa. RekryON 2017 on jaettu eri päiville toimialojen ja työtehtävien mukaan. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma on avoinna joka päivä klo 13 - 16.

Tiistai 7.2. Matkailu ja ravitsemus, kauppa ja liike-elämä, hyvinvointi, sosiaali- ja terveys
Keskiviikko 8.2. Teollisuus, rakennus, maa- ja metsätalous, kiinteistöhoito ja tilahuolto, logistiikka
Torstai 9.2. Kesätyöt (kaikki alat)

Merkittävä rekrytointitapahtuma

RekryON-järjestelyistä ja markkinoinnista vastaava Maarika Raitosola Mikkelin kaupungin työllisyyspalveluista kokee, että tapahtuman merkitys on suuri.

- RekryON-tapahtuman kantavana ajatuksena on aina ollut osoittaa Mikkelin seudun työmarkkina-alueen vetovoimaisuutta ja monipuolisuutta. Meille on tärkeää myös olla konkreettisesti luomassa puitteet työnantajien ja työntekijöiden kohtaamiselle. Henkilökohtainen tapaaminen jo ennen varsinaista hakuprosessia on tärkeä valtti molempien osapuolten näkökulmasta, Raitosola summaa.

Mikkelin kaupungin työllisyyspalvelut järjestää RekryON-tapahtuman yhteistyössä Etelä-Savon TE-toimiston, EURESin, Mikkelin Toimintakeskus ry:n sekä Solmu-projektin, Esedun Aura-hankkeen ja Xamkin ERNOD-hankkeen kanssa. Mukana on ammattitaitoinen työryhmä ja monipuoliset verkostot sekä työnantaja- että työnhakijapuolelle. Tilaisuuden suojelijana toimii kaupunginjohtaja Timo Halonen.

Lisätietoa osoitteessa www.rekryon.fi.

Kuva: RekryON-markkinoinnista vastaava Maarika Raitosola ja työnsuunnittelija Ari Myyryläinen Mikkelin kaupungin työllisyyspalveluista.

Aiheeseen liittyvää