Etusivu ›› Uutinen ›› Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri Hulivilikarnevaaliin
16.5.2016 - 8:34
Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri Hulivilikarnevaaliin
tuttiorkesteri_merikuva_by_villepaulpaasimaa.jpg
Mikkelin kesään kuuluva koko perheen Hulivilikarnevaali tulee jälleen. Ohjelmassa on mukana aikaisempien vuosien suosikkeja, mutta myös uusia sisältöjä. Karnevaali valtaa kaupungin 2. - 9.7. Perinteisen lastenkonsertin esiintyjäksi on valittu Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri. Hulivilikarnevaalin lopullinen ohjelma julkaistaan maanantaina 1.6.

Hulivilikarnevaali levittäytyy eri puolelle kaupunkia 2. - 9.7. Tapahtumia järjestetään keskustassa, Naisvuorella, Urpolassa, leikkipuistoissa ja Mikkelipuistossa. Eevertin tapahtumateltta nousee viime vuoden tapaan Mikkelin torille. Sen avulla toivotaan tavoitettavan entistä enemmän myös kesäasukkaita ja satunnaisia matkailijoita.

Hulivilikarnevaalin vastaava tuottaja Olli Ensola kertoo tapahtuman ohjelmarungon olevan valmis ja pääosa esiintyjistä on jo kiinnitetty. Naisvuoren kesäteatterissa järjestettävän konsertin pääesiintyjä on Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri, joka kannustaa lapsia ilmaisemaan itseään musiikin ja liikunnan keinoin. Konsertin liput tulevat myyntiin Kesäkadulla perjantaina 27.5.

- Hulivilikarnevaalin ohjelmassa on luvassa monipuolista kulttuuria, musiikkia, kädentaitoja, elokuvia, luontojuttuja ja piknikiä, Olli Ensola luettelee.

Hulivilikarnevaalin järjestää Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa. Tapahtuman tuottamisesta vastaa viimevuotiseen tapaan mikkeliläinen tapahtumatuotantoyhtiö Event Production Finland Oy.

Hulivilikarnevaalin päiväkohtaiset teemat: 2.7. leikkipuistokiertue, 3.7. luontopäivä Urpolan alueella, 4.7. Hulivilikonsertti Naisvuorella, 5.7. Eevertin elokuvapäivä, 6.7. kädentaitojen keskiviikko torin tapahtumateltassa, 7.7. musiikin maailma torin tapahtumateltassa, mukana muun muassa Mikkelin kaupunginorkesteri, 8.7. luovaa liikettä torin tapahtumateltassa, 9.7. Mikkelipuiston perhepiknik.

Aiheeseen liittyvää