Etusivu ›› Uutinen ›› Seniorilounas kaupungin virastotalolla 2.9. klo 12 alkaen
26.8.2016 - 10:03
Seniorilounas kaupungin virastotalolla 2.9. klo 12 alkaen
seniorilounas.jpg
Senioreille on jälleen tarjolla lounasta päivän hintaan (6,30 €). Teemana lounaalla on matkailu.

Seniorilounas on katettuna kaupungin virastotalon Lounashuoneella (Maaherrankatu 9 - 11) 2. syyskuuta klo 12 alkaen. Lounasaika on klo 12 - 13 ja ohjelmaosuus on klo 13. - 13.30.

Tällä kertaa seniorilounaan ohjelmaosuuden aloittaa ja lopettaa harmonikkataiteilija Arto Kivekäs. Senioreilla on mahdollisuus laulaa yhdessä Kivekkään säestyksellä. Lisäksi tarjolla on tietoa senioreille räätälöidystä ryhmämatkasta, joka järjestetään lokakuussa.

Senioreiden yhteinen lounas on saanut hyvän vastaanoton. Seniorilounaan tarkoituksena on koota ikäihmisiä syömään yhdessä vanhojen tuttujen kanssa ja tutustumaan ehkä uusiinkin ihmisiin. Lisäksi jokaisessa tapaamisessa on pienimuotoista ohjelmaa ja keskustelua ajankohtaisista asioista. Kunkin kuukauden ensimmäisenä perjantaina järjestettävä seniorilounas on tarkoitettu kaikille niille, jotka tuntevat kuuluvansa kohderyhmään: ikärajoja tai muita määrittelyjä esimerkiksi eläkkeellä olemisesta ei ole.

Seniorilounaan päivän tarjoushinta on 6,30 euroa. Ruokalistalla on hernekeittoa ja kasvishernekeittoa. Aterian hintaan kuuluu myös monipuolinen salaattipöytä, leivät ja ruokajuomat. Jälkiruoaksi on pannukakkua ja hilloa sekä tietenkin kahvia tai teetä. Paikalle voi tulla myös vain nauttimaan yhdessäolosta eli osallistuminen ei vaadi ostamista. Seniorilounasta voi nauttia 2.9. klo 12 alkaen Mikkelin kaupungin virastotalon
Lounashuoneella (Maaherrankatu 9 - 11). Kaupungin virastotalon Lounashuone on kaupungin henkilökunnan työpaikkaravintola, mutta sinne voi tulla syömään kuka tahansa.

Aiheeseen liittyvää