Etusivu ›› Uutinen ›› Seniorilounas kaupungin virastotalolla 4.11. klo 12 alkaen
31.10.2016 - 13:40
Seniorilounas kaupungin virastotalolla 4.11. klo 12 alkaen
seniori.jpg
Senioreille on jälleen tarjolla lounasta päivän hintaan (6,30 €). Teemana lounaalla on muisti.

Seniorilounas on katettuna kaupungin virastotalon Lounashuoneella (Maaherrankatu 9–11) 4. marraskuuta klo 12 alkaen. Lounasaika on klo 12–13 ja ohjelmaosuus on klo 13.–13.30.

Muistaminen on monimutkainen tapahtumasarja, ja monet tekijät vaikuttavat eri-ikäisten ihmisten kykyyn muistaa asioita ja oppia uutta.

Lounasvieraana on muistiluotsiasiantuntija Riitta Halonen, joka esittelee Etelä-Savon Muistiluotsin toimintaa ja kertoo, milloin muistista kannattaa olla huolissaan.

Seniorilounaan ohjelmaosuuden aloittaa ja lopettaa harmonikkataiteilija Arto Kivekäs ja tilaisuudessa on mahdollisuus laulaa yhdessä Kivekkään säestyksellä.

Seniorilounaan päivän tarjoushinta on 6,30 euroa. Paikalle voi tulla myös vain nauttimaan yhdessäolosta eli osallistuminen ei vaadi ostamista. Seniorilounas on katettuna kaupungin virastotalon Lounashuoneella (Maaherrankatu 9–11) 4. marraskuuta klo 12 alkaen.

Lounaaksi 4.11. on kultaista kalkkunakeittoa, kevytvaihtoehtona nuudeli-kasvisvuokaa. Tarjolla on tietenkin myös jälkiruoka sekä kahvi tai tee.

Aiheeseen liittyvää