Etusivu ›› Uutinen ›› Seniorilounas kaupungin virastotalolla 7.10. klo 12 alkaen
4.10.2016 - 8:08
Seniorilounas kaupungin virastotalolla 7.10. klo 12 alkaen
seniori.jpg
Senioreille on jälleen tarjolla lounasta päivän hintaan (6,30 €). Seniorit saavat tällä kertaa tietoa Mikkelin virastotalon Asiointipisteen palveluista.

Seniorilounasta on tarjolla kaupungin virastotalon Lounashuoneella 7. lokakuuta klo 12 alkaen. Lounasaika on klo 12–13 ja ohjelmaosuus on klo 13–13.30.

Senioreiden yhteinen lounas on saanut hyvän vastaanoton. Seniorilounaan tarkoituksena on koota ikäihmisiä syömään yhdessä vanhojen tuttujen kanssa ja tutustumaan ehkä uusiinkin ihmisiin. Lisäksi jokaisessa tapaamisessa on pienimuotoista ohjelmaa ja keskustelua ajankohtaisista asioista.

Kunkin kuukauden ensimmäisenä perjantaina järjestettävä seniorilounas on tarkoitettu kaikille niille, jotka tuntevat kuuluvansa kohderyhmään: ikärajoja tai muita määrittelyjä esimerkiksi eläkkeellä olemisesta ei ole. Seniorilounaan päivän tarjoushinta on 6,30 euroa. Ruokalistalla on broileri-pastapaistosta. Aterian hintaan kuuluu myös monipuolinen salaattipöytä, leivät ja ruokajuomat. Jälkiruoaksi on ananaskiisseliä sekä tietenkin kahvia tai teetä. Paikalle voi tulla myös vain nauttimaan yhdessäolosta eli osallistuminen ei vaadi ostamista.

Seniorilounasta voi nauttia 7.10.2016. klo 12 alkaen Mikkelin kaupungin virastotalon Lounashuoneella (Maaherrankatu 9–11). Kaupungin virastotalon Lounashuone on kaupungin henkilökunnan työpaikkaravintola, mutta se on avoin kaikille.

Tällä kertaa seniorilounaan musiikista vastaa harmonikkataiteilija Arto Kivekäs ja senioreilla on mahdollisuus laulaa yhdessä Kivekkään säestyksellä. Lisäksi vastaava palveluneuvoja Marianne Tavast-Pasonen kertoo senioreille Asiointipisteen palveluista.

Aiheeseen liittyvää