Etusivu ›› Uutinen ›› Seniorilounas Mikkelin kaupungin virastotalolla 6.5.
2.5.2016 - 11:50
Seniorilounas Mikkelin kaupungin virastotalolla 6.5.
003.jpg
Senioreille on jälleen tarjolla lounasta päivän hintaan. Vieraiden lounasseuraksi saapuvat Asuntomessut Mikkelissä 2017 -projektipäällikkö Heikki Manninen sekä Kotiturva-hankkeen projektisuunnittelija Emma Pukkila.

Asuntomessukatsauksessa kerrotaan muun muassa, mitä nähtävää ja koettavaa asuntomessuilla on senioreille. Kotiturva-hankkeen aiheet koskevat muun muassa turvallista kotona asumista teknologian avulla. Lisäksi luvassa on yllätysohjelmanumero.

Seniorilounas on katettuna kaupungin virastotalon Lounashuoneella 6. toukokuuta klo 12 alkaen.

Ensimmäinen seniorilounas huhtikuussa oli menestys, osallistujia oli noin 120. Seniorilounaan tarkoituksena on koota ikäihmisiä syömään yhdessä vanhojen tuttujen kanssa ja tutustumaan ehkä uusiinkin ihmisiin. Lisäksi jokaisessa tapaamisessa on pienimuotoista ohjelmaa tai keskustelua ajankohtaisista asioista.

Kuukauden ensimmäinen perjantai järjestettävä seniorilounas on tarkoitettu kaikille niille, jotka tuntevat kuuluvansa kohderyhmään: ikärajoja tai muita määrittelyjä esimerkiksi eläkkeellä olemisesta ei ole.

Seniorilounaan päivän tarjoushinta on 6,30 euroa. Ruokalistalla on kaksi vaihtoehtoa, lihakeitto tai lohi-salsakastike ja perunat. Aterian hintaan kuuluu myös monipuolinen salaattipöytä, leivät ja ruokajuomat. Jälkiruoaksi on jäätelöä ja marjoja, ja tietenkin kahvia tai teetä. Paikalle voi tulla myös vain nauttimaan yhdessäolosta eli osallistuminen ei vaadi ostamista.

Seniorilounasta voi nauttia 6.5. klo 12 alkaen Mikkelin kaupungin virastotalon Lounashuoneella (Maaherrankatu 9–11). Kaupungin virastotalon Lounashuone on kaupungin henkilökunnan työpaikkaravintola, mutta sinne voi tulla syömään kuka tahansa.

Aiheeseen liittyvää