Etusivu ›› Uutinen ›› Tervetuloa vappuna Mikkelin torille!
26.4.2016 - 8:23
Tervetuloa vappuna Mikkelin torille!
vappu_karuselli.jpg
Vapunaika käynnistää toden teolla Mikkelin Hallitustorin kesäkauden. Sekä vappuaattona että -päivänä torilla on tarjolla niin makeaa kuin suolaistakin purtavaa paikan päällä nautittavaksi tai kotiin vietäväksi.

Vapunpäivän toritapahtumassa 1.5. mukana torikauppiaiden lisäksi ovat muun muassa LC Mikkeli / Savon-Jousi, joka myy aikaisempien vuosien tapaan paikan päällä paistettuja tippaleipiä ja simaa. Toukokuun kuukausimarkkinat ovat seuraavan viikon lauantaina 7.5.

Torin kahvilakausi alkoi hyvissä ajoin huhtikuussa ja kahvilatarjonta laajenee kesää kohti mentäessä. Torikahviloista Minnan Torikahvila, Torikahvila Marski ja Cafe Wanha Maitolaituri on jo avattu ja Ramin Konditorian torikahvila aukeaa kesäkuussa. Ristiinan torin kahvila avataan perjantaina 29.4.

Mikkelin tori tunnetaan monipuolisista torikahviloistaan ja useimmilla vakiokävijöillä on oma suosikkinsa. Torikahvilla käynti ja tuttujen tapaaminen on monen torikävijän vakiorituaali keväästä syksyyn.

Toukokuun alusta torille pääsee kahvittelemaan viikon jokaisena päivänä ja kahvilat ovat avoinna aikaisesta aamusta iltapäivään. Aukioloajat pitenevät kesän edetessä ja esimerkiksi Torikahvila Marski on keskikesällä avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Ristiinan torin kahvilan erikoisuutena on se, että sinne voi kahville saapua myös veneellä. Torikahvila palvelee Ristiinassa maanantaista perjantaihin kello 8.30 - 16 ja lauantaisin kello 8.30 - 15.

Aiheeseen liittyvää