Etusivu ›› Uutinen ›› Viimeisellä Kesäkadulla musiikkia, tanssia ja skeittausta
22.8.2016 - 8:49
Viimeisellä Kesäkadulla musiikkia, tanssia ja skeittausta
kesakatu_img3.jpg
Tämän kesän viimeinen Kesäkatu-tapahtuma järjestetään Mikkelin keskustassa perjantaina 26.8. Hallituskadulla on luvassa monipuolista musiikkia ja tanssia. Torilla pelataan MAHL:in katukorisfinaali. Kaupungin kyselytunnin aiheena on ensi vuoden asuntomessut. Tavaratalo Carlsonilla järjestetään skeittausnäytös. Kello 17 alkavaan koko perheen tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kesäkatu pursuaa ohjelmaa klo 17 - 20, ja kävelykadulla on kaksi esiintymisaluetta. Toinen tarjoilee monipuolisen kattauksen paikallista musiikkia ja toisessa esiin pääsevät tanssi- ja liikuntaryhmät.

- Haluamme jatkossakin tarjota paikallisille harrastelijoille ja taiteilijoille mahdollisuuden päästä esittämään osaamistaan tapahtumissamme, kertoo Kesäkadun tuottaja Mikko Romo.

Kesän aikaisemmissa Kesäkatu-tapahtumissa pelattu MAHL:in (Mikkelin alueen harrasteliigat) katukoris huipentuu perjantaina Hallitustorilla pelattavaan finaaliin. Osa torikauppiaista on paikalla ja -kahviloista on avoinna. Myös Alpo The Food Truck on mukana tapahtumassa. Lapsille on tarjolla pomppulinna.

Skeittauksesta kiinnostuneet pääsevät seuraamaan Jaakko Pesosen ja kavereiden näytöstä tavaratalo Carlsonin kattoparkissa.

Aiheeseen liittyvää