Etusivu ›› Uutinen ›› Vuoden vaihtumisen menot ja meiningit Mikkelissä
29.12.2016 - 11:50
Vuoden vaihtumisen menot ja meiningit Mikkelissä
uusivuosi.jpg
Vuoden vaihtumista juhlitaan Mikkelissä sekä perinteisin että erikoislaatuisin menoin.

Kaupungin perinteinen uuden vuoden vastaanotto alkaa 31.12. klo 23.30 kaupungintalon edustalla. Lue lisää.

Lapsiperheiden ilotulitus ammutaan taivaalle klo 18 Mikaelissa, jonka jälkeen alkaa monipuolista ohjelmaa sisältävä lähtölaukaus Suomi 100 -juhlavuoteen. Kaupungin ilotulitus järjestetään tuttuun tapaan puoliltaöin Naisvuorelta.

Omia rakettaja ei saa ampua kaupungin keskustan alueella eikä konserttitalo Mikaelin ja Pankalammen välittömässä ympäristössä. Lue lisää. #muistasuojalasit

Kamupartio partioi keskustassa klo 20 - 02 välisenä aikana. Käytännössä kamut auttavat nuoria antamalla ensiapua sitä tarvitseville ja huolehtivat, ettei kukaan jää heitteille. Kamut tarjoavat mahdollisuuden tulla keskustelemaan ja huolehtivat nuoria kotiin ja sairaalaan. Kamuilta nuorella on mahdollisuus tulla hakemaan apua joko itselleen tai kaverilleen. Nuorta kuunnellaan ja tuetaan - ei moralisoida.

Mikkelin taidemuseo, Suur-Savon museo ja Päämajamuseo sulkeutuvat 31.12. klo 16. Uuden vuoden päivänä 1.1. museot ovat kiinni. Mikkelin pääkirjasto palvelee 31.12. normaalisti. Joukkoliikenne liikennöi 31.12. lauantain ja 1.1. sunnuntain aikatauluilla.

Aiheeseen liittyvää