Osallistu ja vaikuta

Verkossa toimiva palautekartta testikäyttöön Mikkelissä – kokeile ja kerro mielipiteesi

Palautekartan avulla kuntalaiset voivat välittää palautetta suoraan kaupungille. Kokeilun aikana palautetta voi antaa rajatuista aihealuista, jotka ovat:
– Kaavoitus
– Kadut ja liikenne
– Liikuntapaikat
– Puistot ja taajamametsät
– Rakennusvalvonta
– Rannat ja leikkipaikat
– Ympäristösuojelu

Linkki palautekarttaan

Onko sinulla kehittämisidea? Tee aloite.

Kaupunki on meitä kaikkia varten. Jotta meillä olisi viihtyisä elinympäristö ja asukkaiden tarpeita vastaavat palvelut, otamme mielellämme vastaan ideoita niiden ja vaikkapa osallisuuden kehittämiseen. Pääsääntöisesti aloitteen tulee palvella kaupunkilaisia yleisesti tai laajempaa kohderyhmää. Aloitteen voi tehdä yksityishenkilö tai yksityishenkilöt yhdessä, yhdistykset, laitokset ja säätiöt.

Helpoin tapa tehdä aloite ja kerätä sille kannattajia on kuntalaisaloite.fi-verkkopalvelu. Kuntalaisaloite.fi on oikeusministeriön tarjoama palvelu ja sen käyttö on turvallista ja maksutonta. Vaihtoehtoisesti voit postittaa aloitteen myös Mikkelin kaupungin kirjaamoon: kirjaamo@mikkeli.fi tai Mikkelin kaupunki, PL 33, 50100 Mikkeli.

Seuraa Mikkeliä koskevia aloitteita täällä.

Tutustu myös Mikkelin kaupungin strategiaan.

Olipa kyseessä risut tai ruusut, voit antaa meille palautetta tällä lomakkeella. Palautteita ei viedä viralliseen käsittelyyn, vaan ne ohjataan asianosaiselle. Jättämällä yhteystietosi varmistat, että saat palautteeseen vastauksen.

Tutustu myös

nuortenideat.fi  – valtakunnallinen nuorten vaikuttamispalvelu
demokratia.fi  – kansalaisosallistumista ja -vaikuttamista koskevien aiheiden aloitussivu