Haukivuoren yhtenäiskoulu

Artikkelikuva

Haukivuoren yhtenäiskoulu sijaitsee noin 42 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta. Koulun tiloissa toimivat esikoulu ja nuorisotilat. Koulussa järjestetään myös valvottua iltapäivätoimintaa.

Koulun vahvuuksia ovat hyvä oppilaantuntemus, osaava ja aikaansa seuraava henkilökunta sekä pitkäkestoinen kodin ja koulun yhteistyö.

Koulun liikuntasali on kooltaan 192 neliömetriä ja se sopii erilaisille liikuntamuodoille. Kuntalaiset, yhdistykset ja yritykset voivat vuokrata liikuntasalia omaan käyttöönsä.

Liikuntapalvelut jakaa arkisin kello 17 jälkeen ja viikonloppuisin olevat salivuorot verkkoasiointina. Muut tilavaraukset voi tehdä asiointipisteestä tilavaraukset@mikkeli.fi.

Esteettömyystiedot

Reitti pääsisäänkäynnille

Liikkumisesteisten 2 autopaikkaa sijaitsee ulkona yli 10 m sisäänkäynnistä. Pysäköintiruudun leveys on vähintään 3,6 m.

Saattoliikenteen pysähtymispaikka sijaitsee sisäänkäynnin läheisyydessä (etäisyys enintään 5 metriä), josta sisäänkäynnille pääsee siirtymään sujuvasti.

Kulkureitti sisäänkäynnille on tasainen ja riittävän leveä sekä valaistu ja siinä on liikkumista ohjaavaa pintamateriaalia.

Pääsisäänkäynti

Sisäänkäynti erottuu selkeästi ja on valaistu. Sisäänkäynnin yläpuolella on katos.

Sisäänkäynnin ovet erottuvat selkeästi. Oven ulkopuolella on riittävästi vapaata tilaa liikkumiselle esim. pyörätuolin kanssa. Ovi avautuu käsin helposti.

Sisätilat

Toimipisteessä on 2 kerrosta.

Tilassa on hissi, jonka ovi avautuu käsin helposti. Hissin kerrosnumerot ovat sormin tunnusteltavissa. Uloskäyntikerroksen painike erottuu muista.

Tilassa on vähintään 4 porrasaskelmaa, jossa on käsijohteet toisella puolella.

Sisätilojen ovet erottuvat selkeästi.

Toimipisteessä on esteetön wc samassa kerroksessa kuin sisäänkäynti.

Toinen esteetön wc on kerroksessa -1.