Moppe-palveluliikenne

Aikatauluhaku sekä reittihaku https://mikkeli.digitransit.fi/. Reittiopasta voit käyttää myös kävelyyn ja pyöräilyyn, kaikkiin kulkumuotoihin.                  

Moppe-palveluliikenteeseen ei muutoksi poikkeustilan vuoksi. Ajetaan nykyisten aikataulujen mukaisesti. 

Seniorit! Käyttäkää kauppareissuilla aktiivisesti kutsusta poikkeamista reitin varrella!

MOPPE-PALVELULIIKENTEEN AIKATAULUT
Moppe 1 – aikataulu, liikennöintiaika arkisin M-P klo 7:30 – 16:30
Moppe 2 – aikataulu, liikennöintiaika arkisin M-P klo 6:50 – 15:45
– MOLEMPIEN  MOPPE-BUSSIEN KULJETTAJALLE VOI SOITTAA ENNEN VUORON AJOA AIKATAULUSSA ILMOITETTUUN PUHELINNUMEROON JA PYYTÄÄ POIKKEAMISTA REITIN LÄHEISYYDESSÄ SIJAITSEVALLE KADULLE
Aikatauluvihko 17.6.2019 alkaen.
Palvelulinja-auton tunnistaa auton etuosassa olevasta MOPPE-tunnuksesta. MOPPE-liikenteessä maksut ja liput ovat samat kuin paikallisliikenteessä. MOPPE-palvelulinjat ajetaan matalalattiabusseilla, joihin vanhusten, pyörätuolimatkustajien ja muiden liikuntarajoitteisten sekä kantamusten ja lastenvaunujen kanssa kulkijoiden on helppo nousta. Tarvittaessa kuljettaja auttaa autoon noustessa ja poistuessa.
Reitin varrelta kyytiin pääsee linja-autopysäkiltä, kadun reunasta viittaamalla kuljettajalle, reitin läheisyydessä sijaitsevalta kadulta, jos pyydät ennakolta.Voit soittaa MOPPE- kuljettajalle ennen vuoron ajoa aikataulussa ilmoitettuun puhelinnumeroon ja pyytää poikkeamista matkalla.