Waltti-nettikauppa

Waltin verkkokauppa 24h https://kauppa.waltti.fi

Waltti-matkakortin lataamista varten on avattu uudistunut Waltti-kauppa, jota kaikki Mikkelin alueen waltti-asiakkaat voivat nyt käyttää. Opiskelijoille tarkoitettu 30 vrk Kela tuettu Waltti -kausilipun lisälataus on nyt myös nettikaupassa!
Nettikaupassa asioidessaan on huomioitava oman kortin liikennöintialue: Mikkeli (Mikkelin kaupungin kortit)
Waltti-kaupassa matkakorttiin voi ladata arvoa ja kausituotteita.
Kaupasta voi ostaa uusia matkakortti-pohjia. Waltti-kauppa on pyritty rakentamaan siten, että kortin lataaminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Lisäksi tavoitteena on ollut, että sovelluksen käyttö sekä mobiililaitteella että työpöytäselaimella olisi vaivatonta ja yksinkertaista.

Waltti-kaupassa asiakas voi oman mieltymyksensä mukaan valita matkakortin lataamisen tavan:
a) ilman rekisteröitymistä syöttämällä pelkästään matkakortin korttinumeron ja oman liikennöintialueen. Tämän jälkeen kortille voi ostaa lipputuotteita.
b) rekisteröimällä oman käyttäjätilin. Tiliin voi yhdistää useita kortteja, jolloin lisätyt kortit ovat aina heti käytettävissä ja suoraan ladattavissa. Lisäksi edelliset ostokset ovat näkyvissä käyttäjätilissä. Rekisteröityminen on helppoa ja edellyttää vain sähköpostin ja salasanan antamista.
Maksaminen tapahtuu verkkopankissa Paytrailin kautta. Ostoksesta lähetetään kuitti asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Waltti-kauppa on käytettävissä suomen lisäksi sekä ruotsin että englanninkielisenä.

Waltti-nettipalvelussa ei peritä palvelumaksuja. Mikkelin kaupungin korttimaksu nettikaupassa on edelleen 0€

Mikkelin Waltti-nettikaupan käyttäjän ohje .

Käyttäjätunnus on henkilökohtainen ja uniikki, eikä sitä tietoturvasyistä pysty vaihtamaan. Käyttäjätunnus on siis syytä pitää tallessa. Vinkki: Käyttäjätunnus löytyy rekisteröintiviestistä, sekä aina myös ostoksen jälkeen lähetetystä sähköpostivahvistuksesta.

Matkakortti liittyy aina yhteen liikennöintialueeseen, vaikka matkakorttia voikin käyttää useamman alueen joukkoliikenteessä.