Nettiperuskoulu aikuisille

Artikkelikuva

Nettiperuskoulussa voit opiskella aikuisten perusopetuksen oppimäärän verkko-opintoina. Nettiperuskoulussa opiskelet Otavian kehittämässä Muikku-oppimisympäristössä, josta löydät mm. sähköiset oppimateriaalit ja ohjeet. Kurssit suoritetaan tekemällä oppimistehtäviä ja kirjoittamalla oppimispäiväkirjaa.

Henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman avulla kurssit ja opintojen etenemistahti määritellään sinun tilanteeseesi sopivaksi. Heti opintojen alussa saat oman ohjaajan, joka on tukenasi koko opintojen ajan. Ohjaajasi kanssa laadit itsellesi oman, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman (HOPS).

www.nettiperuskoulu.fi

Toimintaohjeet

Nettiperuskouluun voit hakea ympäri vuoden ja opinnot on mahdollista aloittaa milloin tahansa. Hae Nettiperuskouluun sähköisellä hakulomakkeella.

Sähköisen hakulomakkeen lisäksi toimita todistukset aiemmista opinnoistasi. Liitä jäljennökset aiempien opintojen todistuksista sähköiseen hakulomakkeeseen tai postita ne Nettiperuskoululle Otavaan, Mikkeliin. Todistusjäljennöksiä tarvitaan myös mahdollisia hyväksilukuja varten.

Otavan Opiston aineopiskelu

Yksittäisiä perusopetuksen kursseja voit suorittaa aineopiskelijana.

aineopiskelu.otavanopisto.fi