Kesätiedottaja

Sinä 15-18-vuotias mikkeliläinen nuori, haluaisitko kokeilla ja kokea nuorille suunnattuja toimintoja ja palveluja sekä viestiä niistä muille nuorille? Tule osaksi kesätiedottajatiimiä, jonka tehtävänä on tutustua nuorille suunnattuun tarjontaan ja tuoda ne esiin kiinnostavalla tavalla. Lisäksi tiedottajatiimi kerää ideoita nuorilta palveluiden kehittämiseksi.

Tehtävään valitaan 5 henkilön tiimi työskentelemään noin 2 viikon ajan Mikkelin alueella.

Kesätiedottajilta edellytämme hyviä tiimityötaitoja, ennakkoluulottomuutta ja rohkeutta kokeilla uutta. Kesätiedottajana toimiminen ei edellytä aiempaa osaamista, vaan perehdytämme tiimin kesätiedottamisen saloihin. Kesätiedottajatiimissä voit kuitenkin hyödyntää ja syventää esimerkiksi valokuvauksen, videokuvauksen, kirjoittamisen ja sosiaalisen median osaamistasi. Lisäksi järjestämme vapaaehtoisia, kaikille avoimia workshopeja jo ennen varsinaista työsuhdetta.  

Miksi juuri sinun kannattaa hakea kesätiedottajatiimiin? Kesätiedottajana opit työelämässä tärkeitä tiimityötaitoja ja yrittäjämäistä työotetta, sekä hankit osaamista someviestinnästä ja tiedottamisesta. Pääset työssäsi vaikuttamaan nuorten mahdollisuuksiin Mikkelissä!  

Työsuhteen kesto: 4.-18.6.2018
Työpaikan sijainti: Liikkuva työ Mikkelin alueella

Lisätiedot:
Niko Arola, Xamk, Pienyrityskeskus
Email: niko.arola@xamk.fi
Puh: 040 538 0961

Kesätiedottajan tehtävään haetaan hakuvalikon kohdasta Sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualue/Nuoriso.