Varhaiskasvatuksen, yleisten kulttuuripalveluiden sekä liikunnan, urheilu- ja uimakoulujen tehtävät

Kiinnostaako lasten parissa työskentely, kulttuuripalveluiden tapahtuma-avustajan tehtävät tai esiintyminen?

Varhaiskasvatus
Kesätyö sisältää monipuolisia tehtäviä, joita ovat lasten kanssa touhuaminen sisällä ja ulkona, leikkivälineiden pesua, pieniä siivoustehtäviä ja vaikkapa esimerkiksi syntymäpäiväkorttien valmistelua.

Mikkelin kaupungin yleiset kulttuuripalvelut
Näyttelyiden valvoja (Wanha Muuntamo + Anttolan viljamakasiini)

Tehtävänä on kesänäyttelyn valvonta, joka pitää sisällään tilasta ja teoksista huolehtimisen, asiakaspalvelun sekä erilaiset neuvontatehtävät. Painotamme erityisesti asiakaspalvelutaitoja.

Tapahtuma-avustaja (Hulivilikarnevaali)
Tehtävänä on erilaiset avustavat toimet Hulivilikarnevaaleihin liittyen, kuten mm. tiedotukseen ja markkinointiin liittyvät tehtävät, asiakaspalvelu, tavaroiden pystytys ja purku, erilaiset järjestelytehtävät.

Esiintyjä
Haemme paikallisia nuoria, joilla on harrastustaustaa esim. musiikin, tanssin tai esittävän taiteen kentältä. Tehtävänä on pareittain / ryhmässä kiertää ympäri Mikkeliä ennakkoon sovituissa paikoissa pienten esiintymisten osalta.
HUOM! Varaudu mahdollisessa haastattelutilanteessa antamaan soitto- / tanssi- / improvisaationäyte taidoistasi.

Liikunta, uimakoulut ja urheilukoulut:
Liikettä lapsille! –toiminnan ohjaajat 4.6. – 3.7.

Liikunnanohjausta lapsille ympäri Mikkeliä. Edellytämme liikunnallista asennetta ja valmiutta ryhmien ja lasten ohjaamiseen.

Uimakoulujen apuohjaajat heinäkuussa
Uimakoulujen apuohjaajana uimaopettajan rinnalla toimiminen. Edellytämme valmiutta ja halua työskennellä järvivedessä sekä liikunnallista asennetta ja valmiutta lasten ohjaamiseen.