Ruokapalvelutyöntekijä

Mikkelin kaupunki
Mikkeli

Hakuaika päättyy

27.05.2019 12:00

Työn luonne

Vakinainen

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee ruokapalvelutyöntekijää vakituiseen tehtävään. Tehtävän alkusijoituspaikka on Haukivuoren palvelukeskus Kotikartano.

Ruokapalvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluu osittainen ruoanvalmistus, astiahuolto, asiakaspalvelu ja keittiön puhtaanapito. Tehtäviin kuuluu myös tarvittaessa työskentely ruoka- ja puhtauspalveluiden muissa työkohteissa. Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa tarvitaan hyvän peruskunnon lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja, vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta ja perustason atk-osaamista.

Kelpoisuutena tehtävään on ruokapalvelun 3-vuotinen peruskoulutus tai muu tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä alan työkokemus ja suostumus oppisopimuskoulutukseen. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,75 h viikossa, päivittäinen työaika noin klo 7.00 - 17.00 välillä. Työ sisältää viikonlopputyötä.

Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa, henkilöstöravintoloissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 150 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta