Mediatuottaja / Markkinoinnin asiantuntija

Mikkelin kaupunki
Mikkeli

Hakuaika päättyy

31.03.2019 23:59

Työn luonne

Määräaikainen

Työn kuvaus

Kehitä asiantuntijuuttasi Otaviassa!

Otavia hakee kokenutta markkinoinnin, viestinnän ja median asiantuntijaa, joka ei pelkää vastuuta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi digitaalisesti suuntautuneessa, modernissa ja kestävän kehityksen periaatteisiin nojaavassa liikelaitoksessa. Saat tutustua myös verkkopedagogiikan trendeihin ja omaan alati kehittyvään oppimisympäristöömme. Pääasiallisesti työpaikkasi sijaitsee Otavan Opiston historiallisessa puutalomiljöössä, pystyt kuitenkin työskentelemään osittain myös etänä. On mahdollisuus, että työtä jatketaan määräajan jälkeen.

Työ vaatii itsenäistä otetta, vastuullisuutta sekä kykyä priorisoida tehtäviä markkinoinnin laajalla kentällä. Päivittäisessä työssäsi huolehdit liikelaitoksen markkinoinnin osa-alueiden tuloksellisesta suunnittelusta, toteutuksesta ja koordinoinnista sekä markkinointitiimin vetämisestä. Tuet myös talon muita tiimejä markkinoinnissa ja muissa mediatuotannon tehtävissä. Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten kohdennettujen markkinointimateriaalien tuotanto sekä sähköisten kanavien kuten verkkosivustojen, Adwordsin ja sosiaalisen median kanavien sisällön suunnittelu ja toteutus yhdessä tiimin kanssa. Muita tehtäviäsi ovat erilaisten sidosryhmien kartoitus, kontaktointi ja median tuottaminen kuten valokuvaus. Suorittamasi työ vahvistaa liikelaitoksen eri toimialueiden brändiä ja tunnettavuutta.

Sinulta odotamme

-Kokemusta digitaalisesta markkinoinnista (sosiaalinen media, Google analytics, AdWords, SEO) ja erilaisista ohjelmista (Esim. Adobe Photoshop)

-Kykyä suunnitella ja koordinoida liikelaitoksen markkinointia kohdennetusti

-Perustaidot valokuvauksesta ja videokuvauksesta

-Kykyä kokonaisuudenhallintaan ja silmää yksityiskohdille

-Tuntemusta liiketoimintaperiaatteella toimivista organisaatioista

-Hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tukea muita sekä olla työyhteisöä rakentava persoona.

-Kykyä viestiä sujuvasti suomeksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin

-Soveltuvaa alan tutkintoa

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta