Energiainsinööri, määräaik. tehtävä v.2025 loppuun

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

14.12.2021 15:00

Työn luonne

1.1.2022 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus


Mikkelin kaupunki on sitoutunut kuntien energiatehokkuussopimukseen vuosille 2017-2025.

Mikkelin kaupungin talonrakennuspalvelut hakee energiainsinööriä kiinteistöjen energiasäästötoimenpiteiden ja -hankkeiden hoitamiseen sekä sähkötekniikan rakennuttamiseen ja valvontaan.

Tehtävä on määräaikainen (1.1.2022 - 31.12.2025 tai aloitus sopimuksen mukaan) ja sen kelpoisuusvaatimuksena on insinöörin AMK-tutkinto energiatekniikan, sähkötekniikan tai talotekniikan koulutusalalta. Tehtävässä menestymistä edesauttaa kokemus kiinteistöjen sähkötekniikasta sekä omatoiminen työskentelytapa osana ammattilaisten tiimiä. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kirjallista esitystaitoa sekä innostusta energiansäästöasioista.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusten mukaisesti. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Energiainsinöörin tehtäviin kuuluvat mm. energiankäytön seuranta ja raportointi, energia-avustusten hakeminen sekä energiansäästötoimenpiteiden rakennuttaminen. Energiainsinööri toimii kaupungin rakennushankkeissa sähköteknisenä asiantuntijana ohjaten suunnittelua ja suorittaa kohteiden työmaavalvontaa. Lisäksi energiainsinööri tukee rakennuttajia energiansäästötoimeniteiden huomioimisessa muissa hankkeissa.

Työaika on toimistotyöaika 36,25 h/vko.

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona työ- ja tutkintotodistukset. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta