LVI-asiantuntija

Mikkelin kaupunki, Asumisen ja toimintaympäristön palvelualue, Tilapalvelut
Mikkeli

Hakuaika päättyy

15.07.2019 15:00

Työn luonne

Vakinainen

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin tilapalvelut hakee LVI-asiantuntijaa vakinaiseen tehtävään.

Oletko LVI-alan ammattilainen tai haluatko oppia sellaiseksi?

LVI-asiantuntija vastaa kaupungin talonrakennushankkeiden taloteknisten järjestelmien suunnittelun ohjaamisesta sekä työmaiden valvonnasta. LVI-asiantuntija hoitaa myös omatoimisesti pienempien hankkeiden kokonaisvastuullista rakennuttamista. Rakennuttamiseen kuuluu mm. suunnittelun ohjaus, urakoiden kilpailuttaminen, sopimusten laadinta, talouden seuranta ja työmaavalvonta.

Työ edellyttää vahvaa osaamista kiinteistöjen LVI-teknisten järjestelmien toiminnasta, huollosta ja käytöstä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii vahvaa otetta projektien ohjaamisesta sekä rakennusten taloteknisten järjestelmien kokonaisuuden ymmärtämisestä. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat edellytyksenä moniammatillisessa tiimissä työskentelyyn.

Tehtävän kelpoisuutena on insinöörin AMK-tutkinto tai aikaisempi insinöörin tutkinto.

Eduksi katsotaan kokemus rakennusalan sopimustekniikan hallinnasta, hankintalain osaaminen, hyvä paineensietokyky, sekä kirjalliset esitystaidot ja tietotekniikan hallintataidot.

Mikäli talotekniikan perusasiat ovat koulutuksen puolesta hallussa, mutta rakennuttaminen, sopimustekniikka ja hankintalain tulkinta eivät ole vahvinta osaamisalaasi, niin ei se mitään. Olemme valmiita opastamaan ja antamaan tuen hankkeiden menestyksekkääseen hoitamiseen. Hyvä asenteesi ja mielenkiinto uuden oppimiseen auttavat sinua kasvamaan LVI-alan ammattilaiseksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä rakennusalan ammattilaisten tiimissä oman alasi asiantuntijana.

Työaika on 36,75 tuntia viikossa.

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävään otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta