Uimaopettaja-uinninvalvoja

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

18.08.2022 12:00

Työn luonne

1.9.2022

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin liikuntapalvelut hakee uimaopettaja-uinninvalvojaa määräaikaiseen tehtävään uimahalleille ajalle 1.9.2022-16.6.2023. Mikkelissä kuntalaisia palvellaan kahdessa uimahallissa. Naisvuoren uimahalli sijaitsee keskustassa kallion sisällä ja Viihdeuimala Rantakeidas n. 5 km päässä keskustasta Rantakylän asutusalueen sydämessä. Uimaopettaja-uinninvalvojan tehtäviin kuuluu uinninopetusta, vesiliikunnanohjausta sekä uinninvalvontaa ja lisäksi suunnittelu- ja kirjaustöitä. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä, joista maksetaan KVTES:n mukaan ilta- ja viikonloppulisät.

Monipuolisessa tehtävässä pääset huolehtimaan asiakkaiden turvallisuudesta sekä opettamaan ja ohjaamaan erilaisia ryhmiä. Sinulla tulee olla positiivinen asiakaspalveluote ja halu oppia uutta. Erilainen kokemus ja kouluttautuminen vesiliikunnan ja uinninopetuksen parissa sekä liikunnan ammattitutkinto katsotaan eduksi.

Uimaopettaja-uinninvalvojan työhön kuuluu myös työskentely erilaisilla tietokoneohjelmilla, joten sinun tulee hallita mm. Office ohjelmistojen käyttö.

Kelpoisuusehtona uinninvalvojan tehtävään on 18 vuoden ikä sekä hyväksytysti suoritettu hengenpelastajan testiuinti ja Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uinninvalvojakurssi. Uimaopettajan työssä kelpoisuusehtona on uimaopettajakurssi. Ajantasaiset EA-taidot katsotaan eduksi. Tehtävään soveltuva muu koulutus katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja.

Työaika on yleistyöaika 38,25 h/vko. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikostaustaote. Valitulle asetetaan 5 kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 18.8.2022 klo 12.00. Työtehtävä alkaa 1.9.2022. Haastatteluita järjestetään mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta