Suurtalouskokki

Mikkelin kaupunki, Konserni- ja elinvoimapalvelujen palvelualue, Ruoka- ja puhtauspalvelut
Mikkeli

Hakuaika päättyy

25.10.2018 15:00

Työn luonne

Kokoaikatyö

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee suurtalouskokkia vakinaiseen tehtävään. Tehtävän alkusijoituspaikka on Anttolan palvelukeskuksen keittiö. Anttolan palvelukeskuksen keittiössä valmistetaan ateriat palvelukeskukseen, kouluun ja päiväkotiin. Koulupäivinä lounasaterioita valmistetaan noin 200. Suurtalouskokin tehtäviin kuuluu ruuan valmistus, astiahuolto ja keittiön puhtaanapito sekä asiakaspalvelu Anttolan palvelukeskuksessa ja koululla. Tehtävään sisältyy myös elintarviketilaukset Jamix-tuotannonohjausjärjestelmällä.

Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa tarvitaan hyvän peruskunnon lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja, vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä atk-osaamista. Aiempi kokemus Jamixin käytöstä ja kyky kehittää toimintaa katsotaan eduksi.

Kelpoisuutena tehtävään on suurtalouskokin tutkinto tai 2-vuotinen keittäjäkoulutus tai riittävä alan työkokemus ja suostumus oppisopimuskoulutukseen. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,75 h viikossa, päivittäinen työaika vaihtelee klo 7.00 - 17.00 välillä. Työ sisältää viikonlopputyötä.

Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa, henkilöstöravintoloissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 150 ruoka - ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta